Index

2016. június 4., szombat

JOGOM VAN MEGSZÓLALNI

JOGOM VAN MEGSZÓLALNI
Jogom van megszólalni, mert itt születtem ebben az akkor még tiszta magyar városban,mert anyanyelvem magyar,tisztes ápolója voltam és vagyok a magyar kultúrának,miden tanulmányomat magyar nyelven végeztem egy életen át a Szatmár megye gyermekeit gyógyítottam  A magyar és román orvosi tudományos elit megbecsült és elismert tagja vagyok sőt  mára már átléptem a gyermekgondozási világirodalom küszöbét és immár közel 17 millió érdeklődő a nagyvilágból olvassa az internet oldalain  közleményeimet.
Jogom van megszólalni mert a 85 évem alatt megküzdöttem a kisebbségi létem minden nyavalyáival a többi magyar sortársammal együtt és nem hagytam el szülőföldemet és nem hagytam el őseim rögeit a XX és XXI dik század akármilyen természetű ámokfutásai miatt.
Jogom van megszólalni mert nem a kétes,nyakatekert magyar közélet berkeiben kalandoztam hanem tisztes emberhez méltóan  Eötvös József méltó szavaival éltem le életemet :”Sorsunkban tőlünk csak egy függ,az hogy a helyet,melyre a végzet által állíttattunk,egészen betöltsük-Ki mást keres,balgatag.”
Jogom van megszólalni mert a magyar sors nemcsak egyoldalú  érték   ítéletével feszengtem és nem álltam be a  Magyar Bálvány árnyékának egysíkú,kizárólagosságot zengő, nem az álmodozás szellemében  hanem az alkotás kivívott érdemeit érdemlő céltudatos érdekeit szolgáltam és szolgálom.
Jogom van megszólalni mert elítélem azokat a törekvéseket és szólamokat amiknek következménye lett a Második Trianon,felére csökkentve az erdélyi magyarság népességét aki nehezebb történelmi időkben is megőrizte történelmi tisztességét, a szülőföld szent rögeinek a megőrzését, a Kárpátok bérceit.
Jogom van mint erdélyországi magyarnak ellentmondani azoknak akik megosztották az egységünket,történelmi erőnket becsempészve az öncélú politika  bármilyen módszereit sorainkba. A történelem igazolni fogja hogy  a pártoskodás végzetes történelmi hiba volt Erdélyben.
Jogom van tiltakozni a gyűlölet keltés  bármilyen társadalmi vagy politikai alapon való szítását a magyar  de egyáltalán a társadalmi élet minden szintjén.
Nem jókedvemből írtam le a fenti sorokat,hanem azért mert kötelezett a tisztességem méltósága azért a kommentért  amit egy németorszagba kivándorolt magyar  minőségi fogyasztó aki városunkból távozott közölt és ami a következő képen szólt-
Hazaáruló,ki kell rekeszteni a Magyar közösség soraiból. Méltánytalan Szatmár lakossága körében.Különben is egy sváb faluból származik.
EZEK A  DURVA “KARAKTER GYILKOS”EMBERI SZEMÉLYI JGAIMAT SÉRTŐ KIJELENTÉSEKKEL SÉRTETTÉK SZEMÉLYEM TISZTESSÉGÉT 85 ÉVES KOROMBAN.MINDEZEKETAZZAL AZ INDOKLÁSSAL HOGY A “FÉLISTENNEK’ TEKINTETT POLITIKAI PÁRT VEZETÓJÉNEK A MENEKŰLT ŰGYI HOZZÁÁLLÁSÁT MARASZTALTAM EL ÉS FERENC PÁPA,OBAMA ELNÖK ÉS MERKEL KANCELLÁR ÉRDEMEIT MÉLTATTAM.
A komcsizás után,ma már az összefogást kürtölik a közhatalmak.

KINEK ÉS MINEK HIGYJEK ?.Jómagam már régen eldöntöttem-annak hiszek amit látok és hallok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése