Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2020. december 3., csütörtök

acos és nehezen fogad szót: igazi kis királyi ördögfióka György herceg

 

Dacos és nehezen fogad szót: igazi kis királyi ördögfióka György herceg


London — Egyszer király lehet György herceg (5), de most még egy igazi rosszcsont.

Szülei, Vilmos herceg (36) és Katalin hercegné (36) nem szigorúak vele, mert szeretnék, ha elsőszülött fiuk felhőtlenül élvezné a gyerekkorát, annak ellenére, hogy uralkodói családba született.


Nevelés
Vilmos és Katalin nem sulykolja Saroltába és Györgybe, hogy a királyi család tagjai/Fotó: Profmedia-Reddot

A People magazin szerint az ötéves kisfiú elég dacos, nehezen fogad szót.

– Nagyon önálló lett György, és hangot is ad annak, mikor mit szeretne csinálni, egészen konok és makacs. Nem mindig viselkedik illendően, s teszi azt, amit az udvari etikett megkövetel – nyilatkozta a lapnak egy bennfentes, aki szerint a szülei még nem szeretnék nyomasztani azzal, hogy tudatják vele, milyen családba született.


Az ifjú herceg szeret a játékpisztollyal lövöldözni /Fotó: Profmedia-Reddot

Ezért is készülhetett II. Erzsébet királynő dédunokájáról sok olyan felvétel, amelyeken látszik, apja és anyja nehezen tudják fegyelmezni. Nemrég Katalin hercegné úgy próbálta rávenni fiát a jó viselkedésre, hogy az őket követő fotósokra mutatott elmagyarázva neki, hogy a rosszaságáról éppen képek készülnek.


Édesanyja, Katalin hercegné ne- hezen tudja fegyelmezni kisfiát/Fotó: Profmedia-Reddot

Ennek ellenére a pajkos György herceg rendszeresen grimaszol a fotósoknak. Az is kiderült, hiába van állandó játszópajtása húga, Sarolta személyében, ő nem mindig szeret együtt lenni a testvérével.

– Egyre többször jelenti ki, nem akar a húgával játszani – mesélte az informátor. – A kis herceget már jobban érdeklik az igazán fiús dolgok, például a repülők vagy a játékpisztolyok, míg Sarolta érthetően inkább babázik. Az idegenekkel pedig nagyon lassan barátkozik meg.


A királyi család etikettjével még nem törődik, sokszor grimaszol a fotósoknak /Fotó: Profmedia Reddot

Nem szeretik az iskolában

Tavaly szeptember óta György herceg a Thomas's Battersea nevű elit magániskola tanulója, ahol a hírek szerin nem mindenki szereti. A szülők a felhajtás miatt dühösek, amely a királyi család tagjának jelenléte miatt van, míg a társai azért bosszankodnak, hogy a biztonsági intézkedések miatt korábban kell beérniük reggel a suliba.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése