Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. november 26., szombat

A NARANCSBŐR KEZELÉSÉRŐL


A narancsbőr kezeléséről.

A legnagyobb szépségproblémák egyike egyértelműen a narancsbőr kérdésköre.

A narancsbőr érdekes téma, nem egyenlő a kinyúlt száraz, ráncos, vagy petyhüdt bőrrel.

A narancsbőr nevét a valódi gyümölcsről kapta, amelynek héja göröngyös. Nem, egyáltalán nem visszatetsző, még annak ellenére sem, hogy sokan azt terjesztik róla, noha a gyümölcsön valóban jóval szebben mutat.

A narancsbőr nem betegség vagy komoly bőrelváltozás, hanem valójában egy raktár.

Méghozzá a felesleges só, cukor, méreganyagok raktározó helye.

Igazából hálásak lehetünk érte, mivel a szervezetben leköti a bőr, és nem engedi szabadon keringeni. A bőr mindig elsődleges jelző. Az ekcéma bélproblémákat, a narancsbőr pedig, méreggel telítettséget jelez. Jelezheti a máj terheltségét is.

A szervezetet ez a képződmény megszabadítja a magas vérnyomás, koleszterin problémájától, a háztartást így rakja rendbe.

A szervezet számára nem alapvető fontosságú, hogy szép legyen ellenben a helyes működésre törekszik, a szervezet ezért mindent kijavít. Ahogy a törést is kijavítja helytelenül forrasztva, ha nem figyelünk, vagy avatkozunk be egy műtéttel, a narancsbőrnél is figyelnünk kell a helyes irányú helyrehozásra, javítsuk a hibákat helyette!

A narancsbőr ellen egy módszer nem elég.

Ezt tisztázni kell, mivel a narancsbőr komplex probléma. Egyszerre párhuzamosan több színtéren is felveheted a kesztyűt, és megmutathatod, mit tudsz tenni a szervezetedért!

Az alábbiakban egy 5 pontos ötlettárat adunk neked, hogy hatékonyan vedd fel harcot!

1.Víz: Akár hiszed akár nem, mindent gyógyít. Az egyetlen univerzális gyógyszer. Napi 3 liter fogyasztása javasolt főleg, sószegény vizet igyunk. A víz fogyasztása rendszerben javasolt nem egyszerre bedöntve, hanem elosztva fél poharanként, egyszerre pár dl maximális mennyiséggel, így átmos, tisztít.

2.A méregtelenítés: Só, cukor, fehérliszt, e betűk és segédanyagok. Egy hónapos étrendet állíts össze magadnak kedvenceidből, amely idő alatt ezeket kihagyod életedből. Kávé, feketetea csak mértékkel, max. napi egy csésze vagy ennyi sem javasolt! Fogyaszthatsz: kevés tejet, joghurtot, túrót, gyümölcsöket, zöldségeket, gabonaféléket. Egyesek javasolják a húst is. Ha őszinték akarunk lenni, akkor azonban ezeket ki kéne hagyjuk a felsorolásból! Minden állati hús, még ha kínai étteremben a vega kosztnál is találod a csirkét.

3.Torna:

A méregtelenítés két úton történik,

-egyrészt a méreganyagok bevitelének megszüntetésével,

-másrészt a bent lévők kipucolásával. Ehhez béltisztítókúra ajánlott, léböjt, útifű félék, stb.

- ám a legjobb, ha az izzadás ősi módszerét választjuk e mellé. Az izzadás a sófeleslegtől, és rengeteg rossz anyagtól megszabadít, őseink kedvelték az izzasztókunyhós elvonulásokat épp ezért. A izzasztókunyhó az egyik legkiválóbb kipucolási lehetőség, ma szaunázhatunk illetve tornázhatunk. A torna átmozgatja az izmokat, inakat a bőr különböző rétegeit és e mellé izzaszt. Heti 5 nap mozogjunk napi legalább 40-50 percet! Ez heti két nap lehet egy kiadós séta is, a többi időben erősebb mozgásba kezdjünk. Torna után masszírozzuk is át a felületet.

4.A cseppek: A méreganyagokkal átitatott krémek alig használnak.

. Legjobb, ha az alábbi keverékből készítünk magunknak, és ezzel kenjük be az érintet testrészt minden nap, kétszer:

70 ml Búzacsíra olaj

Geránium 0. 5 ml-10 csepp.

Mandarin héj 1 ml-20 csepp.

Ligetszépe olaj 10 ml.

Muskotályrózsa 10 ml.

Vajfa 10 ml.

5-A narancsbőr utolsó hatékony ellenfele a tudat.

Ha félsz tőle, hogy csúnya vagy, és ez nem változik, sajnos kevesebb eséllyel tűnik el ez a kis apróság. A narancsbőr bár kellemetlen, nem javíthatatlan probléma, kezeljük ezért így. Minden nap képzeld el az érintett testrészeidet lelki szemeiddel, hogy egyre szebben és jobban mutatnak, a terület javul, feszesedik, megszépül. Ez a hatás, ez a meditatív önszuggeszció az egyik legerősebb gyógymódja minden egyes betegségnek, elváltozásnak vagy szépséghibának, fogyókúrára is alkalmas, pár kg-ig!!!

http://www.harmonet.hu

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése