Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2021. november 8., hétfő

 A megátalkodott anya

Az elmúlt 1 órámat azzal töltöttem, hogy teljesen feleslegesen papoltam a gyereknek arról, hogy ha tegnap 39 fokos láza volt, és bár most úgy tűnik kutya baja, egészen biztosan nem mehet ki a hóba a kutyákkal fetrengeni...

Éppen a gyereknevelési elveimen gondolkodtam, mely szerint soha, semmilyen körülmények között nem ütünk meg gyereket, amikor hirtelen viszketni kezdett a tenyerem, hogy akkor talán anyailag verjünk le neki egy sallert, azt talán megérti... 

Ekkor úgy döntöttem, apám ezzel már biztos megküzdött amikor én voltam gyerek, én élek, küzdjön vele ő, úgyhogy a gyereket a nagyapjára hagytam, és átjöttem a szomszédba házat építeni egy fél órára. 


Gondoltam javítok a csempevésési technikámon a hátralévő 5 m2-re, amikor eszembe jutott hogy az ujjam kalapálása helyett valami egészen mást fogok csinálni. 
Itt ez az ajtó. Használatra alkalmatlan, a falnak van csak támasztva, várja a konténert hogy eljusson vele az örök vadászmezőkre. 
Meg itt ez a meredek lépcső...
Szóval mi lenne, ha???
Baxxxmeg, és full rátettem a lépcsőre az ajtót és ráültem, hogy majd mekkora királyság lesz vele lecsúszni. 
Azt, az apróságot nem vettem figyelembe, hogy az ajtó felülete teljesen sima, rajtam pedig egy szöszmöszmedvenadrág van. Így a 2 méteres ajtón lecsúszva fejjel előre kettőt bukfencezve a betonlépcsőn lejutottam az ereszcsatornához. 
Mondjuk terveimben nem teljesen ez szerepelt.

De legalább tudom, hogy a kilincset a produkció előtt a következő körben le fogom szerelni...
Kicsit ráestem a jobb csuklómra. Ha délután is ennyire fogok zokogni a fájdalomtól bevisz valaki az ügyeletre, egy röntgenre? 

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése