Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. június 6., hétfő

SZERETTEIM !! BARÁTAIM !!

SZERETTEIM !! BARÁTAIM !!
Ti akik még nem a generációs ellentmondásokat kutatgatjátok,hanem szüleitek áldott emlékű üzeneteit ápoljátok és továbbítjátok gyermekekeiteknek hogy ne halljon ki a tisztesség szava szótárukból,akik még körülvesztek örökségetek erkölcsi méltóságával köszönöm Nektek hogy tisztes főhajtással igazoljátok papírra vetett mondanivalómat.
És Ti tisztelt kortársaim akikkel végigszenvedtük megélt századunk  embert próbáló küzdelmeit,akik nem tévedtek el  emberi létük eszmei értékeiktől és nem hajlítgatták gerincüket a nyárfák szélfútta szeszélyei szerint hanem az igaz szavak hallatán elmarasztalták az álnokságok mindennemű  elhallgatásának vagy támogatásának akár settenkedő formáit is.
Mert nincs generációs ellentét, csak az évezredes erkölcsi örökségek, amik minden társadalmi fonákságot,bárminemű jól jövedelmező politikai hóbortot átvészeltek de amik már úgy vélem szunnyadó félben vannak.
Ezeket próbáltam riasztgatni,ébresztgetni írásaimmal,és ehhez kaptam Tőletek megértő számos esetben azonosuló támogatást.
Ti vagytok az én értékmérő etalonjaim és amikor neveiteket látom a tetszéslistán,megnyugszok hogy szavaim nem voltak a pusztába kiáltott gondolatok.

Értelmem és szívem egyaránt küldi nektek szerető köszönetét.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése