Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. június 28., kedd

A JÓSZÁNDÉK ÉS SEGITŐKÉSZSÉG ÚTJAIN JÁRVA …..





Személyes örömélményem volt az 55 év folyamán minden alkalommal, amikor egy beteg  gyermeket meggyógyítottam. Átéltem a gyógyítás tudományának  sokszor életet adó örömét és hatalmát. De most amikor a világ szinte minden országából jönnek a jelzések a 17 millió édesanyától a hála és köszönet szavai, nem tudok elég hálát adni az Urnak hogy  most amikor a 85-dik évem küszöbén állok, hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/ 22.ooo oldal az interneten/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Nehéz szívvel álltam egy ilyen jellegű és nemzetközi horderejű megmérettetés elé, mert egy negatív jelzésű sikertelenség erősen rányomta volna bélyegét az eddigi létem,konok munkájára, valamint arra a tényre hogy nem méltó munkát tettem a mindenkori alkotók asztalára.
Mindennemű törekvésem az volt, hogy hasznára legyek írásaimmal az arra igényt tartó kollégáimnak,az édesanyáknak gyermekük nevelésében,gondozásában.
Úgy érzem mégis megérte,a sors  megágyazta nyugalmamat,a statisztikai mutatók ilyen mérvű kivételes értékei emelték az országban a szakmai tisztességemet,és megerősítettek a nemzetközi gyermekgyógyászati elektronikus szakirodalom érdemleges alkotóinak az adattárában..
Egy súlyos infarktus után volt bennem annyi akarat és önbizalom hogy felkapaszkodjak a Ring-szorító sarkában, ahogyan ezt az életem folyamán többször megtettem.
Egyetlen célom volt, hogy mindaz, amit magammal hoztam,és az irdatlan következetes munkámmal szereztem,az ÚR áldó kezeivel még továbbítsam a hivatásom törekvéseit azoknak, akik ezt igénylik.
Amilyen mértékben talpra álltam egy nemes lelkű,nagyon sok áldozatra képes ember/a hitesem/segítségével,csak az alkotás kényszere és annak módjai lebegtek előttem.
 Nem az önmutogatás kísértése a pályafutásom alkonyán,hanem életem harmóniájának és tisztességes elszámolásának a gondja kényszerítette ki belőlem,hogy a hivatásomnak szentelt érdemleges és kézzelfogható tények felmérését végezzem el, elektronikus eszköztárral ,életem alkotó munkájáról.
Ahogy életutam buktatóin átléptem vagy olykor átvergődtem,meg vagyok győződve arról, hogy ez az immár  milliós léptékben gyarapodó segítő alkotásom is feltartozhatatlanul fog menetelni az emberi jó szándék és segítőkészség útján,mert az orvostudomány évezredes tapasztalatainak kitaposott ösvényein halad.
.



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése