Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. június 4., szombat

JOGOM VAN MEGSZÓLALNI

JOGOM VAN MEGSZÓLALNI
Jogom van megszólalni, mert itt születtem ebben az akkor még tiszta magyar városban,mert anyanyelvem magyar,tisztes ápolója voltam és vagyok a magyar kultúrának,miden tanulmányomat magyar nyelven végeztem egy életen át a Szatmár megye gyermekeit gyógyítottam  A magyar és román orvosi tudományos elit megbecsült és elismert tagja vagyok sőt  mára már átléptem a gyermekgondozási világirodalom küszöbét és immár közel 17 millió érdeklődő a nagyvilágból olvassa az internet oldalain  közleményeimet.
Jogom van megszólalni mert a 85 évem alatt megküzdöttem a kisebbségi létem minden nyavalyáival a többi magyar sortársammal együtt és nem hagytam el szülőföldemet és nem hagytam el őseim rögeit a XX és XXI dik század akármilyen természetű ámokfutásai miatt.
Jogom van megszólalni mert nem a kétes,nyakatekert magyar közélet berkeiben kalandoztam hanem tisztes emberhez méltóan  Eötvös József méltó szavaival éltem le életemet :”Sorsunkban tőlünk csak egy függ,az hogy a helyet,melyre a végzet által állíttattunk,egészen betöltsük-Ki mást keres,balgatag.”
Jogom van megszólalni mert a magyar sors nemcsak egyoldalú  érték   ítéletével feszengtem és nem álltam be a  Magyar Bálvány árnyékának egysíkú,kizárólagosságot zengő, nem az álmodozás szellemében  hanem az alkotás kivívott érdemeit érdemlő céltudatos érdekeit szolgáltam és szolgálom.
Jogom van megszólalni mert elítélem azokat a törekvéseket és szólamokat amiknek következménye lett a Második Trianon,felére csökkentve az erdélyi magyarság népességét aki nehezebb történelmi időkben is megőrizte történelmi tisztességét, a szülőföld szent rögeinek a megőrzését, a Kárpátok bérceit.
Jogom van mint erdélyországi magyarnak ellentmondani azoknak akik megosztották az egységünket,történelmi erőnket becsempészve az öncélú politika  bármilyen módszereit sorainkba. A történelem igazolni fogja hogy  a pártoskodás végzetes történelmi hiba volt Erdélyben.
Jogom van tiltakozni a gyűlölet keltés  bármilyen társadalmi vagy politikai alapon való szítását a magyar  de egyáltalán a társadalmi élet minden szintjén.
Nem jókedvemből írtam le a fenti sorokat,hanem azért mert kötelezett a tisztességem méltósága azért a kommentért  amit egy németorszagba kivándorolt magyar  minőségi fogyasztó aki városunkból távozott közölt és ami a következő képen szólt-
Hazaáruló,ki kell rekeszteni a Magyar közösség soraiból. Méltánytalan Szatmár lakossága körében.Különben is egy sváb faluból származik.
EZEK A  DURVA “KARAKTER GYILKOS”EMBERI SZEMÉLYI JGAIMAT SÉRTŐ KIJELENTÉSEKKEL SÉRTETTÉK SZEMÉLYEM TISZTESSÉGÉT 85 ÉVES KOROMBAN.MINDEZEKETAZZAL AZ INDOKLÁSSAL HOGY A “FÉLISTENNEK’ TEKINTETT POLITIKAI PÁRT VEZETÓJÉNEK A MENEKŰLT ŰGYI HOZZÁÁLLÁSÁT MARASZTALTAM EL ÉS FERENC PÁPA,OBAMA ELNÖK ÉS MERKEL KANCELLÁR ÉRDEMEIT MÉLTATTAM.
A komcsizás után,ma már az összefogást kürtölik a közhatalmak.

KINEK ÉS MINEK HIGYJEK ?.Jómagam már régen eldöntöttem-annak hiszek amit látok és hallok.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése