Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2017. február 28., kedd

A KEZDETRE EMLÉKEZEM

A KEZDETRE EMLÉKEZEM.
Csodálatos dolog az amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra,úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján.Az alkalom hogy kiteregedheted és hasznosithatod azt, amit értéknek tekintenek benned,és amiket sokszor mellőztek vagy lebecsültek az illetéktelenek.
Ez egy becsületes alkotó munka története,és ami két lapon található meg./www.dr.bauerbela.ro és a-Blog.bauer bela.ro.
Most amikor a 86-dik évem küszöbén állok, még álmodni sem mertem,hogy mindaz a verjtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett irás/ immár 20.000 oldalon/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segitő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az-- átokra teremtett szürke verébtársaim- és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy most tizennégy év,/talán egy egész élet/ kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
Most már megnyugodtam,már nem vivom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait.Abszolut igazolt tényekkel bizonyitottam.
Már nem biráskodik felettem a kissebbségi voltom minden nyomorusága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy-a nem csak az ismert, érinthető és érzékelhető személyekről szól az alkotott érték minősége- hanem az minden ember szabadon szárnyaló gondolatairól is,a hivatástudat feddhetetlen.embertszolgáló.erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről./Részlet az én elektronikus kalandom című irásomból/
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése