Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. október 7., szerda

A NÉMET NÉP TÖRTÉNELMI VEZEKLÉSÉNEK ASSZONYA ANGELA MERKEL A BÉKE NÓBEL DIJ ELŐESTÉJÉN



A NÉMET NÉP TÖRTÉNELMI VEZEKLÉSÉNEK ASSZONYA
ANGELA MERKEL A BÉKE NÓBEL DIJ ELŐESTÉJÉN

Azokban az években amikor a gyűlölet eredőinek okait kutatgattam és végigjártam a világtörténelem elképzelhetetlen kegyetlenkedéseinek helyeit úgymint-Auschwitz,Birkenau,Buchenwald,Dachau és borzadva szemléltem a tonna számra összegyűjtött áldozatok haját vagy a gyermekcipőket kis táskákat és fogkeféket,majd a kemencéket és kivégző falakat, nem kellett hozzáolvasnom az emberi kegyetlenség és gyűlölet irodalmi kelléktárához. Ezeket nem lehet bibliográfiai titulusokat idézve a köz elé tárni ezeket látni kell.
A bejáratoknál hol “ A munka nemesít” hol az” Egy nép,egy ország egy vezető” feliratokkal találkoztam és ezek a szövegek mélyen emlékezetembe vésődtek és még ma is amikor hallom őket a borzalom bérének látványa vetül elém. Ott és akkor felvettem egy fehér színű kavicsot a halál kapujában és fogadalmat tettem hogy soha egész életem folyamán nem fogom gyűlölni egyetlen embertársamat sem.
Ezért  vagyok mélységesen ellene mindennemű  egyeduralmi törekvésnek vagy akár próbálkozásnak.
Egy őrült egy elmebeteg a világuralmi  álmodozásaival történelmi erkölcsi válságba sodorta nemzetét,amit évszázadokon keresztül enyhíteni tud de a feloldozás öröme a népek családjában még hosszú ideig elmarad.
És a német politika színterén a német nép szuverén történelmi akarataként megjelent ez a törékeny asszony egyszerű,tisztességes,emberközelben  élő valaki a maga mély humánumával  amivel beborította egész Európát.
Ő lesz az aki megvalósítja Adenauer kancellár  álmát az Európai Egyesült Államokat a bevándorlókkal együtt ugyanúgy mint az Amerikai Egyesült Államok. Ő fogja elkergetni a kis szemétdombokon kakaskodó elme bomlott führereket. Ő emeli évről évre a német nép méltányos életkilátásait. Ő vívta meg a harcot Ukrajnáért a veszekedett medvével. Ő adott otthont százezer számra szenvedő embertársainak bizonyítva ezzel hogy nem a  német nép volt a kegyetlen hanem az ideológiák veszettjei a hatalomra éhes elmebetegek.
És végezetül  még azt is eltűri egy magasabb cél érdekében hogy hazája Európa fejőstehene legyen mig a többiek csak a demokráciáról huhognak és a zsebüket tömik.
Ferenc pápa Urunk tisztes földi helytartója vezérelje lépteidet.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése