Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. október 28., szerda

HIVALKODÁS??



HIVALKODÁS?? VAGY AZ ALKOTOTT ÉRTÉK TISZTESSÉGE ??




 
















Nem egy szomorkás hangulatú írásnak szánom ezt a néhány mondatot hanem az örömélménynek amit átélek. Mindezt azért mert a nemzetközi közvélemény a 12.500.005- nyi látogatója  a 198 országból igényli egy szatmári születésű és 55 évet gyógyító orvosának papírra vetett letéteményét. Küzdelmes sorsom és kitartó munkám évtizedei vezettek immár a megnyugvásom ösvényére, arra hogy ez az út az én tisztességem. Az én világom nem a titulusok kérkedéses világa, amit olykor a társadalom kétes értékű erői mozgatnak. Ezek ellenében a Te kis igazságaidnak létjogosultságát keresgélni is balgaság lenne főként a manapság mindent eltompító pénzcsörgetés zajában. Annyit jelentene mint pl egy tűt keresni a szalmakazalban. Életünk sokszor szövevényes, balgatag gondolkodásmódja, az értékrendek babilonjához vezet. Köszönöm uram hogy mindezeket távoltartottad tőlem.
Gondolom hogy ma már a költő sem fogalmazna ekképpen-anyám az álmok nem hazudnak ,hanem hogy a számok nem hazudnak,mert ezek a teljesítményértékek alapján növekednek ahogyan ez az én munkám eredményeképpen állandó evidencia.
Talán megfogalmaznék egy üzenetet a kétkedőknek,a mindenkori társadalmak igaztalainak,a becsületes a tisztes munka örökös értékrontóinak:
BORITSUK AZ ASZTALRA ALKOTOTT ÉRTÉKEINKET BARÁTAIM !!
Szatmárnémeti 2015.Október.28-án
Dr.Bauer Béla Ph.D


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése