Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2018. január 9., kedd

A lapos szemölcs eltávolításaA lapos szemölcs eltávolítása A lapos szemölcsök nagyon gyorsan terjednek, és akár nagyon nagy számban is jelen lehetnek a bőrünkön. A lapos szemölcsök száma és az általuk keltett fájdalomérzet alapján beszélhetünk enyhe, közepes és súlyos fertőzésről. Az enyhe fertőzés esetében a lapos szemölcsök száma tíznél kevesebb, és nem okoznak semmilyen fájdalmat. Ha az efféle bőrelváltozások száma már tíz és száz közé tehető, ám továbbra sem járnak fájdalommal, akkor beszélhetünk közepes fertőzésről. Abban az esetben, ha az illető több mint száz szemölccsel rendelkezik, és ezek már jelentős fájdalmat is kiváltanak, akkor súlyos fertőzésről van szó. Enyhe fertőzés esetében megvárhatjuk, hogy a szemölcsök kezelés nélkül, maguktól elmúljanak. A közepes és a súlyos esetekben azonban feltétlenül forduljunk orvoshoz, kérjük bőrgyógyászunk segítségét! A szemölcs eltávolítása Fontos, hogy semmilyen esetben se piszkáljuk, tépkedjük a szemölcsöt, hiszen ezzel nagyban megnöveljük a szemölcs elfertőződésének esélyét. Használhatunk olyan gyógyszertárakban és drogériákban kapható szemölcs elleni ecsetelőket, krémeket, géleket vagy olajokat, amelyek leszárítják az efféle bőrkinövéseket. A cryoterápia szintén egy nagyon népszerű módszer a szemölcs eltávolításra. A módszer lényege, hogy folyékony nitrogén segítségével lefagyasztják a szemölcsöt. A Cryo Success gyorsfagyasztó készülék működése is ezen az elven alapszik. A használata rendkívül biztonságos, és teljesen fájdalommentes. A biztonsági szelep segítségével takarékosan alkalmazható. A kezelés előnye, hogy gyors, praktikus, fájdalommentes és a szemölcs után szinte egyáltalán nem marad heg. A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.









A lapos szemölcs eltávolítása
A lapos szemölcsök nagyon gyorsan terjednek, és akár nagyon nagy számban is jelen lehetnek a bőrünkön. A lapos szemölcsök száma és az általuk keltett fájdalomérzet alapján beszélhetünk enyhe, közepes és súlyos fertőzésről.
Az enyhe fertőzés esetében a lapos szemölcsök száma tíznél kevesebb, és nem okoznak semmilyen fájdalmat.
Ha az efféle bőrelváltozások száma már tíz és száz közé tehető, ám továbbra sem járnak fájdalommal, akkor beszélhetünk közepes fertőzésről.
Abban az esetben, ha az illető több mint száz szemölccsel rendelkezik, és ezek már jelentős fájdalmat is kiváltanak, akkor súlyos fertőzésről van szó.
Enyhe fertőzés esetében megvárhatjuk, hogy a szemölcsök kezelés nélkül, maguktól elmúljanak. A közepes és a súlyos esetekben azonban feltétlenül forduljunk orvoshoz, kérjük bőrgyógyászunk segítségét!
A szemölcs eltávolítása
Fontos, hogy semmilyen esetben se piszkáljuk, tépkedjük a szemölcsöt, hiszen ezzel nagyban megnöveljük a szemölcs elfertőződésének esélyét. Használhatunk olyan gyógyszertárakban és drogériákban kapható szemölcs elleni ecsetelőket, krémeket, géleket vagy olajokat, amelyek leszárítják az efféle bőrkinövéseket.
A cryoterápia szintén egy nagyon népszerű módszer a szemölcs eltávolításra. A módszer lényege, hogy folyékony nitrogén segítségével lefagyasztják a szemölcsöt. A Cryo Success gyorsfagyasztó készülék működése is ezen az elven alapszik. A használata rendkívül biztonságos, és teljesen fájdalommentes. A biztonsági szelep segítségével takarékosan alkalmazható. A kezelés előnye, hogy gyors, praktikus, fájdalommentes és a szemölcs után szinte egyáltalán nem marad heg.
A Celerus Medical Division 2012-ben alapult azzal a céllal, hogy a CELERUS Bt. munkahelyi egészségvédelemben szerzett tapasztalatait, ott elért sikereit és eredményeit a lakosság javára fordítsa. Egészségvédelemmel és egészségfejlesztéssel foglalkozó kereskedelmi és szolgáltató cég vagyunk, akik nem csak szállítanak, hanem tudatosságot növelnek. Az egészség megőrzéséért és annak visszaállításáért küzdünk kereskedőként és szolgáltatóként egyaránt. Az általunk forgalmazott termékek az szemölcseltávolítás, az idősősgondozás, a betegápolás, az égési sérülések ellátása és a sebkezelés területén is rendkívül hasznosak és praktikusak.








#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése