Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2011. február 22., kedd

KISMAMA -BLOG

-AZ ÉRDEKLŐDŐK FIGYELMÉBE.-!!!

Dr.Bauer-Kismama-blog-

A ma embere már érzékelhetően igényes szelektiv felfogásban éli az életét.Erre kötelezi a rohanó életmód,a mindenből a jobbat igénylő magatartás.

Kulturális adattára és gondolkodásmódja is igy alakul.Kevés embernek van ideje elolvasni egy terjedelmes irodalmi munkát,vagy a közélet bármilyen nem kellőképpen rendszerezett irását.

Szigorúan célratörő gyakorlati emberek lettünk, akik a saját és az övéivel kapcsolatos feladatait-/ megkezdve a mindennapi kenyértől a tájékoztatás mindennapi szellemiségéig/ igényli ezt a magatartást.

Ez fog végbemenni a tudományágakban is –ahol a terjedelmes –tufózus-alkotások helyett,a rövid,könnyen áttekinthető,aktuális,és abszolut konkrét munkák fognak érvényesülni.

Tehát a mi szellemi életünk, nélkülözhetetlen kelléktára lett a mindennapi céltudtos analizis-szintézis gondolkodásmód.

Mindezeket ilyen konkrét fogalmazásban lehetne bemutatni-vannak-

-fontos-fontosabb-legfontosabb köznapi dolgok

-értékes-értékesebb-legértésebb alkotások

-érthető-érthetőbb-legérthetőbb kiejtett szó vagy beszéd

-érdekes-kevésbbé érdekes-érdektelen-irások-stb

A blog-omon megpróbálom a személyes gyermekgyógyászati élményanyagomat ebben a szellemben-szemelvényekben bemutatni,a érdelődők elé tárni,hetenként 1-2 irásban

Igyekszem-röviden,áttekinthetően és a gyakorlati megoldásokat nem nélkülözve tárgyalni az általam erre kijelölt életszerü gyermekorvosi kérdéseket.!!

-

- Dr.Bauer-Kismama-blog

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése