Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. március 3., csütörtök

MIT FOGSZ A MARKODBA

A NEMZETI ÖSSZEFOGÁS ALAPPILLÉREI
Megrendelésre szólaltak meg a politikai harsonák, mégpedig azzal a céllal hogy fogjunk össze mert,valamikor mi magyarok egységes magyar nemzet voltunk, mindaddig amíg a politikai gyarló emberi kételyek mételyével nem fertőztek meg bennünket.
Annak idején amikor Nagy Imre temetésén tejfeles szájú de reményt keltő fiatalok az összefogás szent eszméit olvasták be az istenadta népnek mindannyian lelkesedtünk. Ma már kitömött zsebekkel ismét erről győzködik a hiszékenyeket,  miután csúfondárosan visszaéltek az összefogás bárminemű eszmeiségével.
 Egy minden elemében szétzilált  népet terelnének az összefogás általuk irányított karámjába, azok után hogy az ország javainak tulajdonára  rátették kezüket, lebontva minden erkölcsi gátat ami még megmaradt a magyar nép hagyományaiból vagy az úgynevezett össznépi tulajdonból.
De túl vagyunk már a szétszakadás,összefogás politikai manőverein,a néppel való harmonikázás szólamain. Ezek a politikai tégelyekben formált komszomolisták még mindig nem ismerik fel hogy az összefogás nem egy politikai prostitúción felépülő  tevékenység.  Az összefogás egy mély gyökereken fekvő történelmi időket átvészelő erkölcsi folyamat ami a szereteten,kölcsönös megbecsülésen nyugszik és nem a nemtelen rablás eszközeit használja saját céljaira.

Az utóbbi idő  eseményei amit nem a hatalmi gőg vezérelt és ami két magyar fiatal a Nemes Jeles László és Hosszú Katinka nevéhez fűződik,  melegebbé tette két magyar ember kézfogását és az összefogás reményét vetíti elénk.  A világ szeme is ránk tekintett, a fiataljaink alkotó tisztességes alkotó  szüleményére, és nem a nemzeti rabló hadjáratra,valamint a minden emberi alkotmányos jogot tipró Kubatov féle ’kopasz verőlegények”világszerte elítélt tetteire.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése