Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. március 5., szombat

AZ ÉN GINISSZ REKORDOM

AZ ÉN GINISSZ REKORDOM
Szinte biológiai ballasztként,egy súlyos infarktus után 73 éves fejjel kezdtem az internet tanulás kálváriáját járni. Jómagam sem gondoltam hogy megengedi Nekem az Úr hogy olyan tallérokat tegyek még a köz asztalára amik hova tovább mind nagyobb értékteret nyernek a gyermekgyógyászati világirodalomban. Tulajdonképpen én sem vettem komolyan az egész elektronikus ügyet, már csak azért sem mert, a környezetem is dicsérte a humorérzékemet egy ilyen vállalkozás hallatán. Egyszóval  megmosolyogtak, egyesek leplezetlenül a szemembe, a jobb érzésűek a hátam mögött. Nem tudhatta senki hogy nekem az egész szakmai létem vágyálma volt a tudományos kommunikáció technikai feltételeinek a megteremtése. Vettem egy-OLIVETTI írógépet, és egy ZENIT fényképezőgépet,megtanultam a gépírást és fényképezést amatőr szinten azzal a céllal, hogy tudomására hozzam a környezetemnek azt amit egy egész szakmai létem alatt felhalmoztam,tudásban,tapasztalatban .
Aztán jött a döntő momentum ami megérlelte bennem az elhatározást hogy ily módon is segíthetek embertársaimnak. Egy édesanya akinek két fiátpadludkás” koruktól kezeltem és aki nagy emberi tisztességet érdemelt mint anya, mint házastárs,az egyik gyermeke vizsgálata alkalmával látta, hogy-bütykölök-a számítógépen egy tudományos munkát, és a következő megjegyzést tette-Kedves Doktor úr ne gyötörje magát a mai társadalom nem nagyon értékeli az ilyen jellegű törekvéseit,talán még a kollégáit is csak korlátozott mértékben,de azért kötelességem hozzátenni anyai minőségemben a következőket- –HA MÁR CSAK EGY GYERMEK ÉLETÉT SIKERÜL MEGMENTENIE A MUNKÁJÁVAL MÁR AKKOR IS MEGÉRTE A FÁRADTSÁGOT-
Csodálatos dolog az amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra,úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján. Az alkalom hogy kiteregetheted és hasznosíthatod azt, amit értéknek tekintenek benned,és amiket sokszor mellőztek vagy lebecsültek az illetéktelenek.
Ez egy becsületes alkotó munka története,és ami a lapomon található meg./www.dr.bauerbela.ro és a-blog.bauer bela.ro.
Most amikor a 85-dik évem küszöbén állok, még álmodni sem mertem hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/21.000  oldalon/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az” átokra teremtett” szürke verébtársaim, és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel, hogy most tizenkét év kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait. Abszolút igazolt tényekkel bizonyítottam.
Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúsága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy-a nem csak az ismert, érinthető és érzékelhető személyekről szólhat az alkotott érték - hanem a szabadon szárnyaló gondolatokról,a hivatástudat feddhetetlen.embert szolgáló.erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről is.
Vállalom 12 év után mindenki előtt, azt a nagyképűséget hogy Én ma magamat ünneplem,.

De megünnepeltek azok az embertársaim is akik azzal hogy a világ minden tájáról visszajeleztek hogy nem volt hiábavaló az a 21.ooo oldalnyi közlemény ami a világhálón közkézen forog és naponta 20.-25.000  látogató tisztel meg már hosszú hónapok óta. /15 millió látogató,200 országból/ 
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése