Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2020. szeptember 10., csütörtök

EGY BEIGAZLÓDOTT OPTIMIZMUS.

A mikor egy bő évtizede közkézre adtam az internet  oldalain  és a Profil regisztráló rendszere 2 év alat 2o.millió látogatót jelzett elgondolkoztam azon, hogy, jogosan voltam optimista  olyannyira, hogy a munkám felhasználását több évtizedre biztosítottnak láttam. Megosztom az akkori érvelésemet a kedves látogatókkal is.Anélkül, hogy tovább cicomázzam élemüvem értékét továbbra is nap mint nap  igazolás nyert a prognózisom  A látogatóim száma megbizhatóan növekszik már évek óta, igazolva az indulásnál elképzelt optimizmusomat.Azzal is számolok ,hogy a bejegyzéseim oldalszáma már meghaladták a 3o.ooo-res oldalszámot, de ez csak emeli a munkám  világrendü értékét.Ime az indulásnál  jelzett motivációm:

1-Az egyre fokozódó anyagiakat hajszoló társadalomban nem lesz vonzereje annak, hogy valaki is teljesen érdektelenül közkézre adjon akár terjedelemben/3o.ooo oldal-11.453 illusztrativ foto/ megjenitési rendszereiben , könnyen áttekinthető munkát dijmentesen a köz asztalára..

2-A mindennapos gyakorlati igény. Mert beteg gyermekek az emberiség történelmében voltak,vannak és lesznek,következésképpen a gyors információt hovatovább mind jobban fogja igényelni a társadalom az internet elképesztően gyors terjedésével.

3-Lévén ,hogy az emberiség 80% vizuális típus  egy hasonló terjedelmű képes illusztratív  anyag  amit rendkívül nehéz begyűjteni nagy mértékben emeli a munka tartalmának rögzítési indexét a látogatók körében.

4.A gyermekbetegségek jellege évezredeken át változatlan csupán a megelőzés és kezelés terén vannak időnként változásokat.

5-A felhasználás skálája szinte minden társadalmi és egészségügyi ellátási kategóriára vonatkozik./anyák,védőnővérek,egyetemi hallgatók,orvosok,minősítő vizsgák, sőt egyes esetekben orvosi felsőoktatási intézmények

6-A keresőkkel ellátott blog és web lapokon 2-3-másopercen belül a kívánt információkhoz juthatunk.

7-A fordítókon/google translat/ keresztül az dokumentek minden nyelven hozzáférhetővé válnak.

8-A dokumentek felhasználása teljesen díjmentes

9-A gyermekbetegségek sürgősségi ellátásában  különösen értékes információkat nyújthat,egyes esetekben életmentő adatokat szolgáltathat.

10-A közölt anyagok magas képzettségű és nagy szakmai  gyakorlattal bíró szakemberek által biztositottak.

11-Az információhoz való hozzáférés  gyorsasága időben felmérve rendkívül fontos igény marad

Mai regisztrciós értékek 1óra 52 prcig.

 


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése