Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. december 21., hétfő

A KARÁCSONY SZERETETE ÖRÖK

A KARÁCSONYI SZERETET ÖRÖK
Napjaink élvhajhászó világában hova tovább mindjobban halódó értékévé válik a szent karácsony hites erkölcsi értéke a „SZERETET” Ezért írom le minden évben az alábbi sorokat hogy ezek ne vesszenek el az egyéb örömök gyarló kelléktára között.
Amikor az ember a szeretteiről ír,bármilyen játékmestere is legyen a szép magyar szónak,nehezebben találja a megfelelőket a szeretet és emlékezés szépségének a kifejezésére. Mindez azért mert a szeretetnek nincs ortográfiája,,stílusa,irodalmi kelléktára,vagy hatásvadászatra ítélt hangzatos cicomája.
Az igazi szeretet az csendes,mindent átölelő megfoghatatlan egyedi érzés ami még megmaradt a gyermekkorunkból ebben a nyakatekert csillogó-villogó világban.
Ma a 2015-ös év karácsonyán emlékezni szeretnék ismételten a gyermekkori,diós,almás,szaloncukros karácsony fára,a deszkából összeeszkábált hintalóra és a csillagszórók sziporkázó fényére.
A karácsony esték minden mozzanata kitörölhetetlen emlék marad minden ember” életében A halmozott szeretet áradatra,ami ilyenkor főként a népes családoknál kifejezettebben érzékelhető.
Ilyen volt a mi családunk is. Köztük és bennük éltem le az életem a történelem a sors, laskanyújtójának sodrása és állandó szorítása között.
A karácsonyi szeretet örök és elkísér bennünket,születésünktől az utolsó utunkig.
Bauer Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése