Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. december 4., péntek

Ingyen Online Játékok



Ingyen Online Játékok
A legjobb ingyen játékos weboldalak

Hello Kittyt mindenki ismeri főleg minden gyerek és szerintem nincs olyan kislány akinek ne lenne egy Hello Kittys ruhája vagy babája, ezen az oldalon megnézheted a legjobb Hello Kitty meséket és játszhatsz a válogatott Hello Kitty online játékokkal és mindezt teljesen ingyen teheted meg regisztráció és letöltések nélkül. Látogasd az oldalt folyamatosan hiszen ez egy nagyon új weboldal és folyamatosan kerülnek fel az új Hello Kitty játékok. Ha tetszik valamelyik játék vagy tetszik az oldal akkor nagyon sokat jelentene szszámunkra ha megosztanád ismerőseiddel barátaiddal a közösségi weboldalakon.
Ez az oldal azoknak lesz nagyon szuper akik szeretik a Disney meséket és szeretnének a kedvenc szereplőikkel játszani a Disney mesékből, mint például a Disney hercegnők vagy akár Mickey egérrel de Tom és Jerry vel is játszhatunk egy jót ha ellátogatunk erre az oldalra. A Disney mesék legújabb karaktereit is megtalálhatjuk a játékok között, például Olaf-ot akit már biztosan te is ismersz a jégvarázs meséből, de a hercegnők között megtalálhatod Elsát és Anna hercegnőt is. Látogasd folyamatosan ezt az oldalt mivel ez egy új oldal és folyamatosan kerülnek fel a válogatott Disney online flash játékok.
Hajrá lányok ezt az oldalt meg kell látogatnotok, hiszen biztosan szeretitek az öltöztetős játékokat és szeretnétek egy jót játszani a kedvenc babátokkal, sztárotokkal vagy a kedvenc állatotokkal amit ezeken a játékokon különleges nem hétköznapi ruhákba öltöztethettek. A játékok között külön kiemelném a Monster High öltöztetősöket, hiszen ezek aztán tényleg nem mindennapi élményt nyújtanak, mintha mindennap farsang lenne, olyan ruhákba öltöztethetitek a kedvenc mesehősötöket. A legextrémebb színes ruháktól a legbulisabb kiegészítőkön keresztül még a sminket is ti csinálhatjátok, hogy igazán Monsteres legyen a babátok és ő legyen a leg vagányabb a szörnysuliban. Kattintsatok a képre, hogy máris kipróbáljátok ezeket a fantasztikus öltöztetős játékokat és másoknak is mutassátok meg, hogy mivel játszottatok és a kisebbeknek mutassátok meg, hogy hogyan is kell játszani ezekkel a játékokkal, hogy ők is megtanulhassák és máskor is játszhassanak vele.
Fiúk figyelem! Ezen a weboldalon garantáltan jól fogtok szórakozni, hiszen itt a legjobb lövöldözős játékokkal játszhattok teljesen ingyen, a játékokat több száz játék közül válogattuk ki, így garantáltan minőségi jól játszható lövöldözős játékokkal játszhattok csak. Találhattok mindenféle formában lövöldözőst a legkedveltebb formálya a mászkálós pályákon keresztül akadályok és zombikon keresztül a régi kacsa vadászatos vagy sniper puskás lövöldözős játékokat is megtaláljátok, szóval ha lövöldözni van kedvetek akkor ide látogassatok el minden héten, hiszen midnen héten kerülnek fel új játékok az oldalra miaket érdemes kipróbálni
Ezen az oldalon mindenféle lovas játékkal játszhatsz teljesen ingyen, ha szereted a lovakat akkor erre az oldalra el kell látogatnod ha fiú ha lány vagy, mert itt a kislányok is megtalálják a kedvenc póni lovas játékaikat ahol mindenféle öltöztetős, színezős vagy én kicsi pónim játékokkal játszhatnak és a fiúknak is jut a jó kis lovas játékból amit nekik ajánlok azok az ügyességi lovas játékok ahol ugratni, vagy versenyezni kell és mindenféle akadályokon kell túl jutni, hogy megnyerd a lóversenyt, a játékokat külön kategóriába válogatva találod így könyedén kiválaszthatod, hogy milyen fajta lovassal szeretnél játszani és utána már biztosan megtalálod a kedvenc játékodat amire ha rákattintasz már indulhat is a játék, nem kell regisztrálnod vagy letöltened bármit egyszerűen csak élvezd a játékot.
A legszuperebb kutyás játékokkal ezen a weboldalon játszhatsz, mert itt szinte midnenféle kutyással játszhatsz teljesen ingyen, nem kell regisztrálnod vagy lettöltened semmit, egyszerűen csak kattintasz kiválasztod a játékot és már indulhat is a játszma. Próbálj ki minél több kutyásat és amelyik igazán tetszik azt oszd meg simerőseiddel is, hiszen biztosan ők is szeretik a kutyákat és szívesen játszanának ők is kutyás játékokkal.
Kedves gyerekek ha szeretitek a cicákat, macskákat és szerettek játszani akkor látogassatok el erre a weboldalra ahol ingyen játszhattok a legjobb válogatott cicás játékokkal, szinte mindenféle változatban játszhattok itt a kedvenc házi állatotokkal, legyen az ügyességi vagy öltöztetős macskás játék azt itt megtalálod, ha megtetszik egy játék oszd meg ismerőseiddel is vagy mentsd el az oldalt a kedvenceid közé, hogy legközelebb is visszatalálj és újra játszhassa a kedvenc cicás játékoddal és persze az új macskás játékokkal is.
Monster High játékok lányoknak! Ezen az oldalon a legjobb válogatott szörnysulis online játékokkal játszhat minden lány és még nincs vége, mert az oldalon meglepetésként pár Monster High teljes mesét is megnézhettek szintén ingyen! És itt tényleg csak működő és válogatott játékokkal játszhatsz és folyamatosan frissül az oldal ezért érdemes mindig visszalátogatni, hogy megnézhesd a legújabb Monster High játékokat és meséket. Kattints a képre és máris válogathatsz a játékok között és még csak regisztrálnod sem kell, hogy korlátlanul játszhass a játékokkal, ha tetszettek a játékok mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek is, hogy ők is kipróbálhassák ezeket a fantasztikus játékokat.
Kedves Jégvarázs fan barátaim, szeretnék mutatni nektek egy nagyon szuper online flash játékos weboldalt ahol nagyon jó Jégvarázsos online játékokkal játszhattok ingyen és még a jégvarázs teljes mesét is megnézhetitek. Kattintsatok a nagy képre ha szeretnétek kipróbálni a legújabb jégvarázs játékokat ingyen. Játszhattok Elsával Olaf-al és természetesen még Annával is, ezeket a játékokat főleg lányoknak ajánlom, mert általában öltöztetős, sminkes, vagy fodrászos játékokat játszhattok. Ha tetszik az oldal akkor látogassatok el még erre az oldalra is, mert itt mindig értesülhettek a legújabb jégvarázs játékos oldalakról és játékokról: Jégvarázs játékok facebook ha tetszik az oldal és szeretnétek mindig értesülni a jégvarázs ujdonságokról akkor kattintsatok a Tetszik gombra és ha elégedettek vagytok a szolgáltatásainkkal akkor osszátok meg az oldalt barátaitokkal ismerőseitekkel is, hogy ők is megismerhessék és kipróbálhassák a legújabb jégvarázsos játékokat, látogassatok vissza mindkét oldalra többször, hogy mindig játszhassatok az új játékokkal, mert az oldalt folyamatosan frissítik azaz mindig kerűlnek fel újabbnál újabb 2014-s játékok.
Az FJI weboldal különlegessége, hogy nagyon könnyű megjegyezni az oldal címét, hiszen csak három betűt kell megjegyeznünk vagy a Flash Játékok Ingyen szavakat és a röviditését beírni a böngészőnkbe és máris egy olyan oldalon találhatjuk magunkat ahol gondosan válogatott flash játékokkal játszhatunk ingyen. Mi is az a flash, a flash játékok egy flash playerrel lejátszható zárt programozású játékok, ha van a számítógépünkön flash player kiegészítő, akkor ezek a játékok egyszerűen elindulnak a böngészönkben, ha nincs ilyen kiegészítőnk akkor sajnos nam indulnak el a játékok és még nagyon sok webes tartalmat nem fogunk látni, ezért érdemes mindenképp feltelepítenünk a legújabb flash lejátszót, hogy minden tökéletesen működjön a böngészőnkben, többek között a youtube videók lejátszásához is szükséges ez a kiegészítő, vagyis ha letudjuk játszani a youtube videókat akkor biztosan működni fognak a számítógépünkön az online flash játékok is. Ha nincs meg ez a kiegészítőnk, akkor a böngészőnk fel fogja ajánlani, hogy telepítsük a legtöbb böngészőnél ez teljesen autómatikus, csak el kell fogadnunk pár feltételt és a böngésző újra indítása után már működik is, a google chrome böngésző tartalmazza a kiegészítőt, tehát ha ezt a böngészőt használjuk és nincs feltelepítve a gépünkre a plugin ennek ellenére gond nélkül működni fognak a flash tartalmak.
Mivel az oldalunkon jelenleg nem frissítünk játékokat az oldal elavult motorja miatt, ezért új játékok helyett új játékos weboldalakat mutatunk, íme ítt a legújabb amit ajánlok minden játékos társamnak, ezen az oldalon nagyon szuper kis játékokkal játszhatunk teljesen ingyen. A legújabb játékoktól a legrégebbik szinte mindent megtalálhatsz és folyamatosan frissül az oldal, hetente 10 új játékot próbálhatsz ki, ezér ne felejtsd el elmenteni az oldalt a kedvenceid közé. Ha lány vagy vagy fiú, fiatal vagy idős itt biztosan jól fogsz szórakozni ha szeretnéd a szabadidődet egy kis kikapcsolódással és játékkal tölteni.
Még új, de már érdemes megnézni, mert jó pár játékot találhattok amit más oldalon még nemnagyon. Ezen az oldalon is sok kategória közül válogathattok, de természetesen még bővül a kínálat, ezért is érdemes többször visszalátogatni az oldalra, mert így midnig játszhatunk új online játékokkal. A legfontosabb kategóriák mint az Angry Birds vagy a Monster High már megtalálhatóak és sok sok játékot is találhattok a kategóriákban. Ha tetszik ez az oldal mentsd el a kedvenceid közé, hogy legközelebb is visszatalálj.


Már sok oldalt mutattunk, de talán ez az egyik kedvenc, hiszen nagyon jó játékokat fogunk találni az oldalon és szinte mindenkit kielégítő kategória mennyiséget is találhatunk ahonnan válogathatjuk a mindenféle játékokat. Az oldal különlegessége, hogy itt nem csak játszhatunk, hanem találunk egy olyan kategóriát, ahol játék leírásokat olvashatunk és videókat nézhetünk meg olyan játékokról amik igazán szuperek és érdemes velük foglalkozni és persze játszani. Ha neked is van kedvenc játékod és szeretnél írni róla egy leírást esetleg videót is készítenél róla akkor azt ide beküldheted és mindenki láthatja a te kedvenc játékaidat. Kattints a linkre és egy szép oldalon nagyon jó kis játékokkal játszhatsz természetesen ingyen. Az odlal folyamatosan frissűl így érdemes többször meglátogatni, hogy megtekinthesd a friss játékokat is, az oldalt nagyon egyszerű megjegyezni, hiszen 3 betűt kell csak tudnunk ami az Online Játékok Ingyen röviditése, de már biztosan ki is találtad, hogy a webcím nem más mint az oji.hu
Már lejjebb találhattok egy nagyon szuper autós játékos weboldalt ahol tényleg nagyon jó autós játékokkal játszhattok, de mivel nagyon szigorú a játék moderáció ezért nagyon kevés autós játékkal játszhattok ezért szeretnék ajánlani nektek egy hasonlóan szuper autós játék weboldalt ahol mégtöbb játékkal játszhattok, ez egy nagyon régi oldal ahol jó pár járék összegyült már, de itt is csak igazán jó autós játékkal játszhattok ezt az is bizonyítani fogja, hogy több olyan játékot fogtok találni amit már az első oldalnál is játszottatok, mert sajnos nem sok olyan ingyenes autós játékot lehet találni az interneten ami igazán jó és szép grafikával rendelkezik. Ha tetszett az oldal mentsd el a kedvenceid közé, de az is jó ha ezt az oldalt mented el és ha játszani van kedved itt mindig megfogod találni ezeket az oldalakat. Az oldalon teljesen ingyen játszhatsz és még regisztrálnod sem kell szóval csak kattints és már játszhatsz is.

Barbie játékok
Ezzel a weboldallal már biztosan találkoztatok, de ha még nem akkor meg kell ismerjétek, mert itt nagyon szuper Barbie játékokkal játszhattok és a legszuperebb, hogy az oldalon nem csak játszhattok Barbival hanem meséket is nézhettek, igen az oldalon online teljes Barbis meséket nézhettek végigi magyar szinkronnal és angol nyelven is és itt még nincs vége találhattok egy külön kategóriát a Barbis zenéknek ahol nagyon kedves Barbie videóklippeket és zenéket hallgathattok és nézhettek meg a mesékből kivágva. Az oldalon már regisztráció nélkül játszhattok korlátlanul mióta új webcímen a www.barbisjatekok.co érhető el az oldal, és az oldal nem egy új weboldal és mivel folyamatos a frissítés nagyon sok játékot találhatunk rajta és tényleg olyanokat amikkel szinte minden lány szívesen játszik. Kattintsatok a képre és próbáljátok ki ti is.
Ha a mennyiséget szereted akkor látogass el erre a játék gyűjtő oldalra ahol sok-sok játék kategória közül választhatod ki a kedvenc ingyenes játékaidat, az oldalon szinte mindenféle játékot találsz amivel természetesen ingyen játszhatsz, szinte mindenki megtalálhatja itt a neki való játék csoportot legyen az kislány vagy kisfiú, egy biztos, hogy itt minden gyerek biztosan jól fog szórakozni a sok sok gyerek játék között. Az oldal folyamatosan frissűl és nem csak egy két játékkal hanem minden kategóriában találsz hetente újabb játékokat. Erre az oldalra nem kell és nem is tudsz regisztrálni, mert szerintünk felesleges, hisz ha tetszik egy játék könyedén megoszthatod a facebookon vagy like-olhatod és utána az adatlapodon mindig megtalálhatod, továbbá hírlevélt sem üzemeltetünk ezért ha valaki értesítéseket szeretne kapni az új játékokról azoknak ajánljuk, hogy like-olják a facbook oldalunkat és így mindig láthatják az új játékainkat, mert ezeket automatikusan posztoljuk a facebook oldalunkra. Ha tetszettek az ingyen játékok weboldalunk akkor mutasd meg barátaidnak ismerőseidnek, is, hogy ők is játszhassanak szórakozhassanak az oldalunkon.
Lányok figyelem!!! Ezt az oldalt csak nektek ajánlom, mert itt mindenféle lányos játékkal játszhattok és még lányos teljes meséket is nézhettek. Az oldalon külön kategóriákba sorolva válogathattok a különböző lányos játékok között mint például öltöztetős lányos játékok vagy Barbis lányos játékok és találhattok a lányos mesék kategóriát is ahol szuper mesefilmeket nézhettek és úgy válogattuk ezeket a meséket, hogy biztosan kedveljék a lányok, így ha van egy kis szabad időd akkor gondolj erre a lányos weboldalra és látogasd meg. Az oldalon még érdekesség, hogy úgy terveztük, hogy azok a kislányok is el tudjanak igazodni akik még nem tudnak olvasni, a menüpontokat képekkel is ábrázoltuk, így egyszerüen tudtok képek alapján válogatni a kategóriák között és természetesen a játékok között is. Ha tetszett az oldal akkor ne felejtsd el elmenteni a kedvenc oldalaid közé, hogy legközelebb is visszatalálj és megnézhesd a legújabb meséket és kipróbálhasd a legújabb lányos játékokat.

Játékból sosem elég, és ha szeretnél mégtöbb mégjobb online játékokkal játszani látogass el erre a szuper játékos oldalra ahol több mint 10 kategóriából válogathatod a legjobb több száz játék közül válogatott játékokat ingyen. Ezen a weboldalon szinte mindenki és minden korosztály megtalálja a kedvenc kategóriáját, a lányok kedvenc játékai közül a legjobb öltöztetős és Barbie játékok, a fiúk találhatnak autós, motoros játékokat ha a száguldást szeretik, de találhattok még verekedős és lövöldözős játékokat is. A felnőttek nek ajánlott a logikai játék kategória ahol szuper fejtörő játékokkal játszhatnak t4ermészetesen ingyen. Ha van egy kis időd vagy unatkozol a gép előtt jusson eszedbe mindig ez a weboldal a jatekok.sk ahol csak azért válogatjuk a legjobb online flash játékokat, hogy te bárhol és bármikor tudj egy jót játszani, kikapcsolódni.
Ha szeretnél szuper Barbie játékokkal játszani látogass el erre az oldalra, mert itt a legjobb válogatott Barbis játékokkal játszhatsz ingyen, az oldalon külön kategóriákba válogatva játszhatsz a különféle Barbis online játékokkal mint például Barbie öltöztetős játékok vagy Barbie ügyességi játékok, de ezeken a kategóriákon kívűl még Barbie meséket is találsz ahol ingyen nézhetsz végig teljes Barbie meséket letöltés vagy telepítgetések nélkükl bárhol bármikor, csak internet kell hozzá és egy böngésző. Gyere és nézd meg ezt a szuper oldalt és ha elégedett vagy a Barbie játékokkal mentsd el a kedvenc játékos oldalaid közé, hogy legközelebb is visszatalálj és kipróbáld a legújabb Barbie játékokat és a megnézd legújabb Barbis meséket, ha unatkozol vagy csak szeretnéd felvidítani magad vagy ha csak ülsz a gép elött, de nem tudod mit nézz meg jusson eszedbe mindig a Barbie játékos weboldal.


A legszuperebb autós játékok gondosan válogatva több száz kipróbált autós játék közül csak az igazán szép grafikájú jól vezethető igényes autós játékok. Ezen az oldalon nem fogsz több száz autós játékkal találkozni, de az amit találsz tényleg jól játszható és garantáltan nem csak egy kört fogsz játszani velük, megtalálhatod itt a legjobb Rally autós játékokat és a legszuperebb forma1 autós játékokat is, a legtöbb játékhoz shockwave playerre van szükség, mert a shockwave playeres autós játékok a legjobbak szinte már majdnem olyan jók mint egy normál telepíthető számítógépes autós játék, csak itt telepítés nélkül ingyenesen játszhatsz minden autós játékkal. Kattints és próbáld ki és ha nincs telepítve a shockwave playered ne habozz és teleptsd ha tényleg jó játékokkal szeretnél játszani. Az oldalon a legtöbb autós játék mellett videókat is találhattok a játékról, így megnézhetitek mielőtt játszanátok egyet vagy ha elakadsz segítséget nyújthat a videó. Az oldalon az egyik legsikeresebb autós játék a roncsderbis autós játék, ebből kettőt is találhastz és minde a kettő nagyon szuper akár órákat is el lehet velük játszani, a gyerekek megtalálhatják a legjobb Verdás autós játékokat is.


A legkedveltebb játékok a lányok körében az öltöztetős online játékok, ezek a játékok nagyon egyszerű kis játékok, nem igényel ügyességet gyorsaségot csak egyszerűen fel kell öltöztetnünk a babákat állatokat az számunkra legszebb ruhákba. A játékok működése szinte minden esetben az egérrel működik és a gardróbból kell a babára húznunk a ruhákat és máris láthatjuk hogyan áll a kiszemelt ruhadarab. A legtöbb öltöztetős játékban nem csak a ruhákat változtathatjuk kedvünkre hanem a sminket, bőrszínt és akár a frizurát is mi választhatjuk ki. Az öltöztetős játékok között nagyon sok féle fajta létezik, öltöztethetünk akár Barbie babát vagy akár szuper sztárokat is mint például Selena Gomez öltöztetős játék vagy Justin Bieber öltöztetős játék, de akár felöltöztethetjük Sid-et a jgkorszak mese sztárját is és még mindig nincs vége a választéknak, mert szinte mindenféle álatos öltöztetős játékot is megtalálunk ezen az oldalon legyen az cicás vagy kutyás öltöztetős játék. A babákat és a sztárokat különböző eseményekre is felöltöztethetjük mint páldául koncertre, vagy esküvőre, szóval szinte mindenféle ruhát kipróbálhatunk és szinte mindennel és mindenkivel. Ezen az oldalon csak az igazán jó öltöztetős játékokkal találkozhatsz, mert minden játék kipróbált és tesztelt és csak a jó minőségű szép öltöztetős játékok találhatóak meg az oldalon. Érdemes minden héten legalább egyszer visszatérni, mert garantált a frissítés és mindig játszhatsz új játékokkal.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése