Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. november 24., kedd

SZMVETÉS A N.T.E.-N.2015.NOVEMER 24-ÉN



EGY LÉT ALKONYÁNAK TISZTES SZÁMVETÉSE.
A  tizenhárom millió látogató a net-en a világ 199 országából nem egy szakmai örömóda,egy statisztika ízű ranglétra hivalkodása,hanem egy mélyen szántó elégtétel azok részéről akik megtiszteltek azzal a kitüntető figyelemmel hogy a világirodalom ,megszámlálhatatlan ilyen témájú írása közül ezt a munkát értékelték figyelemre méltónak.
Ez nem egy gyermekkori vágyálom beteljesülése, hanem a segíteni akarás méltó érzése,ami mindenki számára elérhető ,valamint egy emberi küzdelem feltételeinek maradéktalan teljesítése.
Mondhatnám egy hagyaték is a napjaink és elkövetkezendő generációknak is,ami  hosszú évtizedekre értéktartó emberi teljesítmény ugyan , de semmiképp nem lehet a szakmai magamutogatásnak a kelléktára.
Egy  egész emberi lét szüleménye ez a munka, aminek szellemi összefüggéseit csak az tudja megérteni aki szüleivel,tanítóival és tanáraival ezt elvégezte.
Teljesítményemmel csak annyival emelkedtem ki a megszokott keretből amennyivel többet dolgoztam,és töretlenül hittem céljaim elérésében.
Hálát adok az Úrnak hogy méltó hozzájárulásommal segíthettem a beteg gyermekek gyógyításában, maradandó értéket alkothattam és ezzel hozzá járulhattam a gyermekgyógyászat tudományos adattárának gazdagításához..
P.S.
 Egyedüli támogatóm és emberi létem értéktartó gondolatainak szabad kifejezője és értékmegőrzője a N.E.T. volt, ami feltörte a körém kérgesedő dióhéjat. Következésképpen az ember  a tényszerű élményanyag  birtokában köteles feltenni néhány fájó kérdést magában a kérdést :
Milyen közösség az akinek egy tagja húsz ezer lapnyi írott szöveget tett fel a N.E.T.-re  a most már világszínvonalon mozgó értékeiből egy oldalnyit nem jelentettek meg nyomtatásban az arra  hivatottak.
Milyen közösség az amelynek egyetlen írott hírlapja  visszautasítja ezen munkáknak a közlési lehetőségét.
Milyen közösség az akii meg sem említi hogy van egy tagja aki már 13 millió embernek  vitte el 199 országba a szülővárosának hírét.
Milyen az a közösség amelyik megkülönböztet társadalomszemléleti kérdésekben,hitben, a valós emberi kapcsolatoknak örvendő embereket, szétzilálva azokat és a gyűlölet magvait veti a mindennemű előnyök elnyerése érdekében. Ha nem ismerjük fel idejében a társadalmi monomorfizmus történelmi eredőit akkor az egyeduralom keserű kényszere lesz a sorsunk.
 Ezért köszönöm a internetnek hogy lehetőséget adott azon gondolataim közlésére amit értéknek tekintenek az emberek munkáimban, és nem engedték k táradalom politikai mellékvágányaira terelni sorsom alakulását.ra.
ÖLELEK MINDEN HŰ BARÁTOMAT.
Bauer Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése