Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. december 11., kedd

A VÉGVÁRIAK TÖRTÉNELMI NYUGALMA


A VÉGVÁRIAK TÖRTÉNELMI NYUGALMA


Mi erdélyi magyarok talán nem is tudtuk kellőképpen érzékelni azt a veszélyt ami 2012 December 9-én leselkedett végvári létünkre,és egyúttal jövőnkre is. A kárpátok lejtőin,vagy fenyveseink mélyén sorsunk küzdelmes napjaihoz hozzászokva nem figyeltünk arra az 1-2 % jelentőségére ami jó előre meghatározta volna sorsunkat,létünket  napjaink átélésének reményeit.
A mai történelem állandó függőségi viszonyai,kiszámíthatatlan volta,sandító erkölcstelenségei tömörítve leselkedtek ránk eddig a napig és tartották fejünk fölött a szablyát hogy úgymond demokratikus szabványrendszerrel örökös sorvadásra ítéltessünk.
Nem ismertük fel azt sem hogy az első kimondott szó egy egész életre szóló felelősséggel jár azok iránt akiktől ezeket elsajátítottuk.
          Az első kimondott szó hatalma végigkíséri erkölcsi létünk minden mozzanatát, és nem engedhetjük meg, mi a sokat szenvedett erdélyi magyarok hogy balgatag sorsunktól idegen emberek lépjenek a történelem pástjára a mi nevünkben.
Még ma sem tudtuk felmérni  hogy az ármánykodás mindennemű változata megosztotta szívünk melegét,jövőbe vetett hitünk nagy igazságait és feltartozhatatlan és visszafordítatlan sorstalanság felé űznek bennünket és leszármazottainkat mindennapjaink fogadatlan prókátorai.
Erdélyi magyar testvéreim !! ne engedjük többé hogy egy szerencsejáték
szenvedő alanyai legyünk és a végjátékban 1-2 % hitelével merengjünk történelmünk sorsán.
Testvéreim őrizzük az első kimondott szó hatalmát és tisztességét,javainkat,kultúránkat és a szülőföld áldó szeretetét
A választott fiaink értelmes,hites munkájának vezetésével legyünk saját magunk urai,és a z elkövetkezendő7 idők biztos sorsformálói.

                                      Dr.Bauer Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése