Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2021. január 31., vasárnap

 

Miért olyan fontosak a gyerekkori barátok?

Életed során barátaidat szerezhetsz, de valószínűleg senki sem lesz olyan fontos, mint a gyermekkori barátok. Amikor gyermek vagy, a barátok egyszerűek; A gyermekkori barátság fogalma nagyon egyszerű, és az elkeseredés és az irigység érzései nem áradják el a csecsemő elmét ugyanúgy, mint a felnőtt elmében.

De ez Ártatlan barátság, a szórakozás, a szórakozás és a világ felfedezése alapján és a kísérlet elhagyja a betétet, amely a jó és rossz tapasztalatokra támaszkodik.

A gyermekkori barátokkal fennálló kapcsolat különleges és egyedi

A gyermekkor barátsága bűnös, szabad és őszinte. Ez egy feltétel nélküli kapcsolat, amelyet a játékok, a veszekedések és az egyeztetések olyan egyszerűek, mint az ártatlanok. A gyermekkori barátok csodálatos és varázslatos pillanatokat adnak nekünk, emlékeztetnek bennünket arra, hogy szórakoztató, játékos és vidám részünk van.

Velük nem szabad elrejtenünk, vagy úgy tenni, mintha valaki más lennénk, hogy mi nem vagyunk, mert igazán ismer minket. és mindig az évek, a távolság és a leválasztás ellenére is ott lesznek.


Miért fontosak a gyermekkori barátok?

Bár talán többet is elmondunk Önnek a fő oka az, hogy ki most vagy. Az életed részei voltak, amikor az ötleteid és értékei sokkal kevésbé voltak megalapozottak, és megadták az első alapjaikat.

A gyermekkori és serdülőkori barátok a pszichológiában ismertek, mint a peer group. Ezzel a csoporttal együtt a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a társadalmi viselkedésünket és társadalmi normáinkat 3 éves kortól alakítjuk.

A gyermekkori barátokkal megtanultuk, mi a bizalom

A bizalom a gyermekkorban tanult. A gyermekkori barátokkal együtt nemcsak bizalommal tanulunk, hanem azt is megmutatjuk, hogy megbízhatóak vagyunk és fedezze fel azt a felelősséget, melyet Ön bízik benne.

A gyermekkori barátok az elsőek, akik megtartották a hátunkat, akikkel az első csapatokat alakítottuk ki, meséltük az első titkokat, és akikkel megosztottuk azokat a kételyeket, amelyek szégyenet okoztak nekünk ...

A gyermekkori barátok jól ismer minket

ők ők voltak az első, amely meghatározza erősségeit és gyengeségeit. Tapasztalták az első kényelmetlenségünket, a makacsságunkat vagy a bonyolult karakterünket, és még akkor is számítanak ránk minden nap. Tény, hogy nemcsak számítanak ránk, hanem a legfontosabb dologra, hogy játsszanak minket.

Velük megosztjuk az első álmainkat: űrhajókat vagy tűzoltó gépeket állítunk fel. Továbbá elmentek az elsőkig, hogy elmondtuk nekik, mit akarunk, ha idősebbek vagyunk.

A gyermekek barátai segítenek az önbecsülés növelésében

Erre emlékeztetnek Méltó emberek vagyunk, hogy olyan emberek vagyunk, akikkel számoltunk. Gyermekkorunk barátai jó dolgokat vártak tőlünk. Hogy egy olyan játékot szerveztünk, amellyel egy kicsit vicceltünk, hogy minden kétséget megoldottunk, vagy hogy tanácsot adtunk nekik, vagy egyszerűen csak azt, hogy megosztottuk velük az időt.


A gyerekkori barátok mindig ott vannak

Nem számít az idő és a távolság. Az évek és évek és évek elhaladhatnak, de amikor találkozol velük, mindig van valami, ami megköti Önt. Csodálatos kifogás az utazás idejére, amikor az aggodalmak a tanulságok tanulásával kapcsolatosak, és nem voltak túlságosan piszkosak otthon vagy túl későn.

Egy olyan idő, amikor a csínyek azért készültek, mert egyszerű örömükre tették őket, egy olyan idő, amikor kevésbé volt fontos, hogy mennyi volt, de mennyit tudott létrehozni és élvezni.

következtetések

Ne felejtsd el elfelejteni azokat a gyermekkori barátokat, akik segítettek abban, hogy növekedjenek, és akikkel éltél és megosztottad az életed kulcsfontosságú pillanatait. És ha gyermekei vannak, ne felejtsük el, hogy segítsenek nekik megalkotni a barátságot más gyerekekkel, mert szüksége van rájuk, és szükségük lesz azokra a pillanatokra, amelyekre szükségük van ezekre az emlékekre. 

És az, hogy a gyermekkorban kialakított barátságok élettartamig tarthatnak, és nem hasonlítanak semmire ugyanúgy, mint a gyermekkorban, és nem hasonlítanak a gyaloglásra. Valódi értéke abban rejlik, hogy élt és élvezte őket.

 Az igazi barátok valóságos barátok szűkösek, és ezért olyan kincset képviselnek, amely gazdagítja az életet. Ez a cikk tisztelgés a nagy barátoknak. További információ "               
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése