Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2018. július 1., vasárnap

KÖPETÜRITÉS GYERMEKEKNÉL

Gyermekek expectorantjai


Nagyon nagy a választás a köhögés elleni gyógyszerekre. A gyógyszertárak a gyógyszertárakban, a televíziós reklámozás folyamatosan kínál valami újat. De abban az esetben, ha kiválaszt egy köptetőt a baba számára, csak a kezelőorvosra bízzon.
Természetesen az első tünetek a betegség kell mutatni a gyermek az orvos, aki nem egy vizsga, és előírják a szükséges kezelést. Ugyanakkor önmagáért feleslegessé válik, hogy megtanuljon navigálni a gyerekek expectorantjainak gazdag választékában.

Az expectorantok tulajdonságai

A kiürítő szerek olyan csoportok, amelyek viszkózus köpetet hígítanak és eltávolítják a légzőrendszertől. A legtöbb esetben gyógyszerek vagy természetes eredetű, amelynek összetétele a természetes komponenty.Primenyayut köptetők, ha nedves, köhögés, vastag mokroty.Eti felszabadulású készítmények közé tartoznak a komplex kezelésében hörghurut és tüdőgyulladás, asztma, gégegyulladás, arcüreggyulladás, légcsőhurut, pneumokoniózis és a cisztás fibrózis.
A vizelõk a cselekvési mód szerint két csoportra oszthatók.

  1. Reflex akcióval. Ezek gyógynövénykészítmények (gyógynövények és kivonataik), amelyek felgyorsítják a köpet kiürülését a légzőrendszerből. A cselekvés elve a gyomornyálkahártya irritációján alapul, ami növeli a hörgőmirigyek működését. Ennek eredményeképpen a köpet felszívódik, az anyag mennyisége nő, és könnyen eltávolítható a testből a köhögés során.
  2. Közvetlen cselekvéssel. Az ilyen szerek hatnak közvetlenül magukat hörgők és felgyorsítja a kiválasztás mokroty.Pryamoe hatása a hörgőkre termelnek illóolajok (eukaliptusz, ánizs), sók jódot és nátrium-hidrokloridot (normál szódabikarbóna). Leggyakrabban ezeket a gyógyszereket inhaláció formájában alkalmazzák.
  3. Gyorsítsa fel a köpet kimutatását úgynevezett mukolitikumokat. A köpet a fehérjékből, nukleinsavakból és más polimerekből áll, amelyek meghatározzák viszkózus konzisztenciáját. A mucolitikumok elpusztítják a fehérjék molekuláit, és köhögést hígítanak. A leghíresebb mucolitikus gyógyszerek jelenleg a Bromhexin, az ACC és az Araxol (Lazolvan).
  4. Érdemes megemlíteni, hogy vannak együttes fellépések: Dr. Mom, Kodelak fito. A nyirokcsomó mellett nyirokcsomó, hörgőtágító és gyulladásgátló hatásuk is van. Javasolt, hogy ezeket a gyógyszereket hidegben fellépő köhögés kezelésére használják.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a gyógyszergyártók leggyakrabban kiábrándító gyógyszereket állítanak elő mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. Válassza ki, hogy a csecsemő eszközei gyermekeknek, mivel úgy tervezték, hogy figyelembe vegyék a gyermek testének jellemzőit.
Ez fontos! Óvatosan figyelje, hogy a gyermek kezelésében egyidejűleg nem fordultak elő expectoránsok és köhögéscsillapítók. Ezeknek a gyógyszereknek a kombinációja a légutak túlterhelését okozhatja.

Gyermekek gyógyászati ​​expectorants

A gyerekek vizeltségei különböző formákban készülnek: szirupok, cseppek, tabletták. A szirupok és cseppek bármilyen korú gyermek számára kényelmesek. Leggyakrabban természetes összetevőkből állnak, és nem tartalmaznak festéket, tartósítószereket vagy alkoholt.

Szirup vagy csepp formájában egy gyógyszer, mint például a Gedelix, amelynek hatóanyaga borostyánlevél kivonat, felszabadul. Ennek az előnynek az az előnye, hogy alkalmas egy évnél fiatalabb gyermekek számára. Szirup Az IOM orvos egyedülálló összetétele 11 gyógynövény. Hozzárendelje a három éves gyermekekhez.
A tabletták engedje szer, például Mukaltin tartalmazó Althaea officinalis alapon. Ez a gyógyszer ajánlott három éves korú gyermekek számára.
A kezelés köptető gyógyszerek kell tartania az adagolási és kezelési rend által előírt kezelőorvos.

Gyógynövények: hagyományos orvoslás

Egyes gyógynövények és kollekciók figyelemre méltó expectorant tulajdonságokkal rendelkeznek. A fitoterápia korai gyermekek számára alkalmas. De mivel nem ártalmatlannak tűnő gyógynövény-terápia, én soha nem használja az orvosa megkérdezése nélkül!
  • Ha nedves köhögés vérhígító köpet általában használt Thermopsis fű, kakukkfű, útifű levelek anya és mostohaanyja, a mell díjak №1, №2, №3. Gyógynövények és díjak formájában használják a főzetek és főzetek orvos által előírt.
  • Az édesgyökér-gyökérkivonatot gyakran gyerekek köptetőjeként is használják. Édesgyökér köptető, hörgőtágító, nyákoldó, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és immunstimuláló hatást. Óvatosan alkalmazzuk, figyelembe véve a dózist, mivel a hatóanyag összetétele etil-alkoholt tartalmaz. A 6 éves kortól az édesgyökér szirupját feltétlenül vízzel kell hígítani.
  • Althea kivonat széles skáláját tartalmazza a hasznos anyagok, szerves savak és aminosavak, a pektin, a zsíros olaj, A-vitamin, ásványi sók. Marshmallow szirup serkenti hörgő mirigyek és javítja a köpködés, jó elvékonyodik mokrotu.Ispolzovat ez a gyógyszer lehet a gyermekek kezelésére egy évnél.
Olvassa el:
A gyerekek vizeltsége sok. Egyeztetés képzett szakember segít abban, hogy a helyes választás ez a fajta, és a lehető leghamarabb helyreállítani az egészségét a baba!

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése