Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2020. január 16., csütörtök

Gyermekkori agyszélhűdés

                 Gyermekkori agyszélhűdés


A gyermekkori agyszélhűdés jellemzői: a motorikus képességek és azok fejlődése központi szabályozásával kapcsolatos zavarok, melyek a még fejletlen agy károsodása által keletkeznek a korai fejlődési szakaszban, tehát szülés előtt, során vagy hamar szülés után. A gyermekkori agyszélhűdés némely eseteiben mentális zavarok, idegrohamok, érzékszervi hiányosságok, kommunikációs problémák, túlérzékenység, stb. is megfigyelhető. A fenti zavarok keveredhetnek is, azonban közülük egy rendszerint kitűnik.
A gyermekkori agyszélhűdés nagyrészt olyan eseteket foglal magában, amelyeknél a motorikus képességek zavara az elsődleges. A gyermekkori agyszélhűdés különféle formákban jelentkezik és a zavarok fokozatosan, majd csak két-három éves korban kezdenek fellépni. Mindezt az agy és működésének fejlődése befolyásolja. A gyermek harmadik éves kora után is a betegség egyes formái tüneteiket tekintve változhatnak vagy átmenetet képezhetnek egy további formához. A gyermekkori agyszélhűdés nem tévesztendő össze a gyermekbénulással (poliomielitisz).

A mágnesterápia gyermekkori agyszélhűdés esetén

Ismertek a gyermekkori agyszélhűdés spasztikus és nem spasztikus formái. A Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápia a fenti eseteknél normotóniát idéz elő. Rendkívül fontos a kezelés diagnosztizálást követő megkezdése, nagyon gyakran már a csecsemőknél. A mágnesterápia kiváló eredményeit írta le gyermekkori agyszélhűdés esetében már a nyolcvanas években Dr. Chvojka, pl. a gerincvelő elülső szarvaiban lévő idegmagok atrófiájánál.

A mágnesterápia alkalmazása gyermekkori agyszélhűdés esetén

Gyermekkori agyszélhűdés esetén a Biomag alacsonyfrekvenciás pulzáló mágnesterápiát javasoljuk hosszútávon és rendszeresen alkalmazni a gerinc egész hosszában, a fejen és a test minden olyan részén, izomösszehúzódások vannak – frekvencia: 2 -25 Hz. A gyermekkori agyszélhűdés nem spasztikus formájánál a fenti kezelést felváltha alkalmazzuk a 50 – 81 Hz-es kezeléssel. Lapos applikátorok és szolenoid használatát javasoljuk.

Biomag szabadalmaztatott 3D pulzus terápia Hogyan hat?

A Biomag 3D pulzus terápia hatásának alapelve az elektromágneses impulzusok generálása. Ezek az impulzusok a ruhán át és a szövetben mélyre hatolva jutnak a gyógykezelés célzott helyére. Az impulzusok speciálisan kifejlesztett biotropikus paraméterekkel rendelkeznek (pl. frekvencia, forma, intenzitás), hogy minél jobban befolyásolni tudják az adott egészségi problémákat.
Az elektromágneses impulzusok elvén alapuló gyógykezelést általában pulzus mágnesterápiának nevezik (angolul rendszerint a PEMF rövidítés használatos).
A Biomag szabadalmaztatott 3D technológiája ezen felül pontosabb és szakadatlan impulzusformát biztosít, növeli a teljesítményt és lehetővé teszi az impulzusok több oldalról érkező hatását. Így egy teljesen új és egyedülálló orvosi technológia jelent meg a piacon.

A Biomag 3D technológiája és hatásai - MUDr. Peter Bednarčík, CSc. ismertetése

Az impulzusterápia hatásai - tudományos tanulmányok

A pulzáló mágneses mező (PEMF) alkalmazásának pozitív hatásait jelentős szaktekintélyek és neves intézmények klinikai vizsgálatai támasztják alá. Ezen klinikai vizsgálatok legújabb jegyzéke ezen az oldalon található. Forduljon hozzánk, szívesen segítünk, hogy könnyebben eligazodjon a szakmai adatokban!

Foglalja le a Biomag 3D pulzáló terápia kipróbálását – Most akciós áron

A Biomag Medical s.r.o. nevű cég minősített partnerei segítségével lehetővé teszi a Biomag 3D pulzus terápia kipróbálását egész Magyarországon.
A cél az, hogy mindenki megismerkedhessen a készülékkel és a terápiával és személyesen ki tudja próbálni. A szolgáltatás ára általában 70 EUR körül mozog, a legközelebbi Biomag partnertől való távolság szerint.
Használja ki a lehetőséget és próbálja ki a szabadalmaztatott 3D pulzus technológiát saját otthonában vagy a legközelebbi Biomag partnernél! Most térítésmentesen!
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése