Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. augusztus 31., péntek

-DIAGNOSTIC ELECTRONIC ÎN PEDIATRIE


DIAGNOSTIC ELECTRONIC
               ÎN PEDIATRIE



           DR.BAUER BÉLA  P.h.D
                       


                                -2012-





                                               
CUPRINS-


-PEDITRIA ÎN SCHEME –SEMIOLOGIE PEDIATRICĂ -1-367
                  
-BLITZ DIAGNOSTIC ÎN PEDIATRIE-367-392
                  
-ATLAS DE PEDIATRIE-392-1108

SEMIOLOGIE  RADIOLOGICĂ PEDIATRICĂ-1108-1126



STIMAŢI  COLEGI !!

Nu ambiţii personale de a avea un tratat elektonic în plus,ci interesul manifestat pe paginile internetului pentru lucrările mele  profilate pe teme de diagnostic in pediatrie/pediatria în scheme-semiologia pediatrică-blitz diagnostic în pediatrie-atlas de pediatrie-semiologia radiologică pediatrică-/a fost motivul determinant pentru elaborarea acestei lucrari.
Numeroşi colegi au afirmat că au găsit un sprijin valoros  în lucrările  editate de mine, în cursul pregătirii lor pentru examene de promovare precum şi în activitatea lor medicală de toate zilele, fapte care prezintă  o satisfacţie personala imensă.
Majoritatea publicaţiilor mele, sînt cunoscute de dvs-dar inglobarea lor intr-o singură sursă de informare  pare să fie mai utilă şi mai eficientă.
Rog să nu mă consideraţi un om lipsit de modestie,dar sistemele electronice a internetului arată un număr de 245.123 vizitatori-din 128 de ţări-6124 de oraşe şi localităţi. cu o medie de vizitatori în prezent de 600-700 pe 24 de ore.Numărul paginilor citite este de 564.342.In catalogul-HEALTH-MEDICIN CATALOG OF COUNTERS-pe plan internaţional,de luni de zile sînt situat pe locul 1  pe topul publicaţiilor medicale.pe canalul-GOOGLE.
Am oferit acest CD- colegiului medicilor personal domnului preşedinte dr.Bumbuluţi Călin din judeţul Satu-Mare cu scopul de a fi folosit în limitele valorii şi utilităţii practice în asistenţa copilului.


                                                                             Cu respect colegial

                                                                             Dr.Bauer Béla










#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése