Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. augusztus 28., kedd

-JOGEGYENLŐSÉG,DEMOKRÁCIA A VADONBAN.


JOGEGYENLŐSÉG,DEMOKRÁCIA A VADONBAN

Megújuló és mindig aktuális gondolatok  !!!

Okulván a teremtés koronáinak ülésezési és párt alakítási mániáján,a fondorlatos vörös róka minden ellenkezése ellenére/akinek vörös színét is figyelembe véve nagyon terhelt múltja volt/az erdei vadak is kedvet kaptak egy demokratikusabb világ megteremtésére .Mert miért legyenek mindig az áldozatai a növényevők, a nyulak meg az ártatlan őzikék,a farkasoknak, medvéknek. No meg aztán az erősen szaporodó hiénák  is rettegésben tartják az erdők egész élő világát. A tofla természetvédők,a zöldek itt zörgetik a száraz levelet állandóan,bennünket  riogatva mondják, de minden eredmény nélkül mert ha ezek a nagypofájú húsevők elkapják a frakkunkat szőröstől bőröstől elfogyasztanak.
Hosszú előegyeztetések után aztán mégis sikerült összehozni az –erdei vadak első- Summit-ját. Hosszú,szánalmas tárgyalások folytak a növényevő és húsevő pártok között.
A sok vita után sikerült  megegyezni abban hogy –ürülék rendezési - megállapodást írnak alá-
A öszpárti tárgyalások tartalmát tekintve  abban állapodtak meg-hogy egy közös illemhelyet ásnak,ahová nagy kényszereik alkalmával nyugodtan elmehetnek és élhetnek életük egyik szerény de nagy örömével.
Létre is hozták a zöldek nagy megelégedésére ezt a létesítményt, mindamellett hogy még mindig nincs temetőjük és a dögkeselyűk marcangolják szánalomra méltó szegény kis tetemeiket.
Már az első napokban megtörtént a felháborító jogsértés. A barna medve akinek különben is kínzó szorulása volt-hosszasan üldögélt a gödör szélén,várva a boha által adományozott megkönnyebbülést.
Megérkezett, és mellé telepedet a nyúl,aki meglehetősen félénken társalogni kezdett a medvével a következő szöveget nyomva .Ugye Macikám milyen nemes és szép ez a demokrácia,én a kis félénk nyúl itt ülök melletted és együtt végezzük a teremtő által ránk szabott mindennapi szükségletünket.
A medve hosszasan nézte a kis nyulat és a következőképpen válaszolt és cselekedett. Igazad van tapsikám,és ezzel nyakon ragadta a nyulat és egy szabványos mozdulattal megtörölte vele az ülepét.
A vörös róka egy közeli bokorból leselkedve mormolta magában,tudtam én ezt,mondtam én ezt. Nekem máris elegem van az erdei demokráciából.
Nem változott itt semmi a medve mindvégig medve marad, a nyúl meg bogyózzon továbbra is ahol azt eddig tette../Készült egy régebbi de örök értékű vicc tartalma alapján./

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése