Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. április 1., hétfő

AZ ALKOTÁS ÖRÖMÉNEK ESZKÖZTÁRA


AZ ALKOTÁS ÖRÖMÉNEK ESZKÖZTÁRA

Csodálatos érzés az, amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra,úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján.Az alkalom hogy kiteregedheted és hasznosithatod azt, amit értéknek tekintenek benned,és amiket sokszor mellőztek vagy lebecsültek az illetéktelenek.
 Egy becsületes alkotó munka története, van bejegyezve nevem alatt a világhálóra ./www.dr.bauerbela.ro és a-Blog.bauer bela.ro.valamint a Conexiuni Medicale.ro-pagina personală Dr.Bauer Béla-
                             Most amikor életem alkonyán morzsolom a hátralévő napjaimat-mint nagyanyáink a rózsafűzért-,még álmodni se mertem arról hogy mindaz a verejtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás 11.000 oldalon, azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az-- átokra teremtett szürke verébtársaim- és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy most tizenkét év kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
                   Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat. Érdektelenné váltak az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásai. Abszolút igazolt tényekkel bizonyítottam.
          Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúsága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
                                                                   Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy nem csak az ismert, érinthető és érzékelhető személyekről szól az alkotott érték minősége.
          Ma már  a mindent átölelő szabadon szárnyaló gondolatokról, a hivatástudat feddhetetlen,embert szolgáló,erkölcsileg tiszta emberi ténykedésekről beszélünk./Részlet az –Én elektrónikus kalandom címü irásomból.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése