Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. június 11., szerda

ÁTKOK ÉS VÉTKEK

ÁTKOK ÉS VÉTKEK

Szórjuk egymásra az átkot még a XXI –dik században is,a zsigeri ősi átkot a legátkozottabbat,a szétdarabolót a mindent felégetőt. Ma már igényesebben,de hangosabban és jobban összeforrva a gyűlöletkeltés mélyen elitélendő módozataival. Az átkok szövegírói,a gyűlöletkeltés formai tervezői közben settenkedve de busásan jutalmazva végzik a végzetes megbízásaikat,felemelkedve az ős proli sorsból a fellengős arisztokráciának vélt rózsaszínű magaslatokig.
Sérülékenyek lettünk,a gyűlölet miatt-
Gyűlöljük,a bevándorolt magyar testvérünket,a zsidót,cigányt,a bankárt,a vállalkozót a kommunistát a demokratát,a szomszéd kecskéjét,egymást,egyszóval mindenkit aki nem fújja hatalmi tárogatóinkat. Vétkezünk a megátalkodottságunkban és a vétek után ismételten átkot szórunk szinte most már génterhelten.
.Miközben háborúkat vesztettünk , hazánkból nem lett-az Isten kalapja,nem hogy bokréták legyünk rajta–a büdös zsidókat,kivégeztettük-feliratkozva a világtörténelem legkegyetlenebb bűnözői közé,a fegyverünk töltve maradt és Erdély-ország is ,mások  boldogulását szolgálja,mindmáig és még sem gondolkodunk el hogy miért.
Hiába voltak a vesztes háborúk a nyomor, a majdnem mindenkit érintő mérhetetlen szenvedés a –NEMZET DICSŐSÉGES TÖRTÉNELME- ismét fel lett tupírozva az éppen aktuális  álhősökkel. Közben maradtak és új értékeket kaptak a –történelmi nemzeti regék-meg sem említve a nagy nemzeti történelmi tragédiákat,és mind emellett,rózsaszínű álmokat szövögetünk ahelyett hogy dolgoznánk alkotnánk. Meg az hogy ismét megjelentek a most már –demokrata rendcsinálók-
Az áldozatos nehéz,felelősségteljes munkát végzők-kutatók,tanárok,kiváló mérnökök,orvosok,mindennemű és magas értékrendet képviselő művészek el tűntek  a közélet szintereiről, vagy arra sem kerültek. A mindennapi fenntartási javak előállítói  ismét a hallgatás vagy megfélemlítés süllyesztőjében élnek-megzsarolva őket a mindennapi munkalehetőség megőrzésével.
Ma életem alkonyán döbbenten követem hogy meddig folyhat a nyílt gyűlöletkeltés,a középkori népbutítás,az ellenőrizhetetlen és féktelen demagógia,a tudatos történelemhamísítás csupán 24 óra alatt és a semmirekellő, foglalkozásnélküli vigécek hatalmi harca a túlélésért.
Uram bocsásd meg vétkeinket,mert az átkokról már úgy sem tudunk lemondani.!!
.



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése