Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. június 27., péntek

EGY GYÓGYITÓ ÉS BETÜVÉSŐ ÖRÖME

Egy gyógyító és betüvéső öröme




Ha nekem mint amatőr betűvésőnek egy 4o perces videofelvételére 5ooo megtekintő felfigyelt ez azt jelezheti hogy értéket alkottam.
Nem mint személyes sikert helyezem emléktáramba ezt az írást, hanem az emberi érzésvilág örökké tartó vonzerejének  tartalmi és erkölcsi megnyilvánulását. A tisztes emlékezés,a mindenkori alkotókészség, a hivatástudat,a felebaráti szeretet,a tisztelet a tudás mint társadalmi érték és mindenek előtt a munka az értékteremtés szent igéi ha nem is egyöntetü örömódával de az emberi tisztesség egyenes és biztos útján visszatérnek a társadalom köztudatába. Talán ez a motivációja ennek az érdeklődésnek amire bevallom őszintén én sem számítottam.
Ha erre az 5ooo-es számra  rálapátoljuk Az alkotás kényszere-című önéletrajzi írásom 8810 látogatóval  valamint a Gyermek gondozási Enciklopédia-2.137.000 oldalnyitását a világhálón, 186 országból,akkor már önkéntelenül is felmerül az olvasókban a kérdés hogy mennyi áldozatos és kitartó munka szüleménye ez a hátborzongató betűvésés. És talán küldenek egy elismerő fejbiccentést a betűvéső még élő emlékének.
A betűvéső híre már meghaladta az ország határait,főként azért mert számos áldozatos élet segítségére sietett embert szolgáló írásaival
Már nem kell hadakoznia a kishitű mellékvágányra terelő juhászokkal sem a minden sarokból leselkedő farkasokkal.
A gyógyító és betűvéső munkája időben és térben alkonyra száll , mert tette amit tennie kellett, és jól sáfárkodott az Úr adományával” !


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése