Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. június 17., kedd

ÉLETMŰVEM MÉLTATÁSA EGY NAGYFORMÁTUMU GYERMEKGYÓGYÁSZ BARÁTOM ÁLTAL

Dr.med. BAUER BÉLA Ph D.
ny. gyermekgyógyász o.v. főorvos
Szatmárnémeti 



Tisztelt Főorvos Úr!
Kedves Béla barátom! 


Több mint egy évtizede csodálom felbecsülhetetlen alkotó energiádat, szorgalmadat, kitartásodat, áldozatos munkádat, mint szakmai szakíró a szakma számára írt minőségi napra kész írásaid nagy megbecsülésnek örvendenek a  szakmabeliek körében. A több mint öt évtizedes önfeláldozó gyermekgyógyászati gyógyító tevékenységed, valamint a szakirodalom ismeretének birtoklása és ésszerű felhasználása révén tudtál minőségi szakirodalmat megvalósítani. Ugyancsak csodálatra méltó a forma megválasztása azaz a magyarnyelvű elektronikus szakirodalom elindítása és megvalósítása. Ez igen! A XXI-ik század hajnalán nemzetközi szinten  lehetővé teszi az érdeklődők számára a gyors hozzáférést a minőségi tudás megszerzéséhez.
A jelen levelemben csupán a „ Gyermekgondozási Enciklopédia „ –Közhasznú gondozási tanácsok gyűjteménye- munkádat szeretném méltatni. Ezt az írásodat a közjavára írtad, mind  a szülök, a fiatalok és a nagyszülők számára  akik igen is érdeklődnek a gyermekgondozási teendők iránt. Úgy gondolom, hogy ez az írásod nemzetközi viszonylatban is egyedülálló gyermekgyógyászati kiadvány terjedelmében , minőségében, tartalmánál fogva  valamint kivitelezésében. Hiszen mint egy tizenegyezer oldalt, több mint négyezer kétszáz dokumentumot-„kérdést” tárgyalsz, az illusztrációs anyag - fényképek száma is közel háromezer. Külön kiemelendő, hogy  ezen írásod széleskörű és nagy látogatottságnak örvend mint egy 185 országból keresik meg, nem csak a Kárpát-medencéből hanem a szórványban, a nagy világban élő magyar nyelvet  beszélő családok is felkeresik. Az enciklopédiád a magyar orvosi irodalomban egyedül álló, igen nagy elismerést érdemel mert szakmailag kiváló a tartalma, igen részletes, élethű, közérthető, valamint elektromos formája révén könnyen elérhető.
Áldozatos, kitartó munkád minden elismerést és megbecsülést megérdemel. Úgy gondolom büszke és megelégedett lehetsz, mert tetted amit tenned kellett, „igen jól sáfárkodtál az Úr adományával” !
Kívánok továbbra is jó egészséget , nyugodt kiegyensúlyozott, eredményes életet.

Székelyudvarhely 2014.jünius 17.                                              Baráti üdvözlettel,
                                                                                           
                                                                                                Dr.med. Balla Árpád Ph.D.
                                                                                           Ny.o.v . gyermekgyógyász főorvos
                                                                                              A MTA külső köztestületi tagja

                                                                                                    





#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése