Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. december 2., kedd

AMI A SZÁMOK MÖGÖTT VAN

AMI A SZÁMOK MÖGÖTT VAN.
A facebook csillogó-villogó, bizarr világában úgy veszem észre hogy nem mozognak otthonosan az én száraz,unalmasnak tűnő számadataim. De úgy gondolom hogy mindezek ellenére van életterük,mert mögöttük társadalmi igények halmozódnak szép számmal. Egyrészt az igény a szükségállapotokban, amikor hirtelen bekövetkező drámai helyzetekben az azonnali teendők megismerése életmentő lehet, a megszokott napi betegségekben, a beteg gyermek gondozásában,másrészt az egészségügyi kultúra hovatovább növekvő igényeinek megfelelő ismeretek kielégítésére. Tehát az én munkám nem egy öncélú pajzánkodás,vagy magamutogatás színpadi beütésekkel,hanem egy mély társadalmi igény kielégítése a beteg gyermek ellátásával kapcsolatban.
Amikor az internet kontorjain olvasom a közölt érdeklődési adatokat szinte engem is meglep a nagy érdeklődés mind amellett hogy csak úgy ismeretlenül,nem a tudósok köntösével jelentem meg a színen.
Az alkotás szelleme ma már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy- nem csak az ismert, érinthető és érzékelhető személyekről szól az alkotott érték minősége-hanem a szabadon szárnyaló gondolatokról,a hivatástudat feddhetetlen, embert szolgáló. erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről is.
A tudomány már nem a szimpátiák és antipátiák világa,nem a bármilyen társadalmi álmodozók világképe sőt még a politikai iszapbirkózások posványa sem. Hála a sorsnak hogy lassan csak az asztalra tett tallérok értéke a döntő. Ez akár egy üzenet is lehet az elmarasztalóimnak és kétkedőimnek.
A sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy egy élet kemény munkáját a társadalom és az egész szakmai rend tudomására hozzam. Egyetlen célom volt, hogy amit magammal hoztam és őrzök életem alkonyán,és az irdatlan következetes munkámmal szereztem,az ÚR áldó kezeivel még továbbítsam a azoknak, akik ezt igénylik.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése