Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. december 17., szerda

LANDOLÁS??

LANDOLÁS ??
A landolás akkor veszi kezdetét amikor embertársaid bizalmával visszaélsz,megrövidíted eszmei,értelmi énjükben,olykor megalázod,fizikai életelemeit megkurtítod és minden eszközzel igyekszel egyedi gondolatvilágodat embertársaid eszme világába beépíteni. Minden hatalomnak meg van a meghatározott történelmi naptári ideje, ami jegyzi hogy miként és meddig emelkedik és mikor kell landolnia. Fehér fejjel túl vagyok számos dicstelen landoláson,kusza ideológiai hóbortokon és az  ezeket képviselő vigyorgó fizimiskákon, a minősített hazudozókon,tolvajokon ,rablókon és a mindennemű emberi dicstelenségeken. Az elbírálást a történelem tudománya igényli mindig nagy vehemenciával, de a következményeket a mindenkori  kortárs polgár érzékeli.
Engem nem is annyira az emberi gyarlóságok tömkelege érdekel,ami iránt már lassan immunissá válok, hanem a tény amivel a józan emberek tömegét  belerángatták,vagy terelték a gyűlölet visszafordíthatatlan mocsarába. Igen a  gyűlölet tárogatója ami átfogja az egész társadalom erkölcsi és eszmei értékrendjét tekintet nélkül az emberi kapcsolatok,barátságok,családi kötelékek, visszavonhatatlan megsemmisítésére szolgál és amit mindannyian érzékelünk. Ez a gyűlölet olyannyira átszántotta társadalmi létünket hogy úgy tünik visszavonhatatlanná vált. Mert vannak akik azért esedeznek hogy a landolás sikeres legyen sőt az újraívelés hívei.
Pedig az érdemtelenek tovább álmodoznak a hatalom már alig alig létező fényeiről, miközben mi halandók sorra veszítjük el hitünket  a barátságban és együttélésünk tisztességében.
Kívánok balesetmentes landolást.!!


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése