Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. február 15., vasárnap

MÁR AZ ALKONY ÁRNYAIBAN ÉS MÉGIS AZ ÉRTŐL AZ ÓCEÁNIG

RÉSZLET- AZ ÉN ELEKTRONIKUS KALANDOM CiMŰ IRÁSOMBÓL


GOOGLE-PROFIL-15.II.2015




GOOGLE-FEEDJIT CONTOR-15.II.2015



Amikor 73 éves fejjel egy súlyos infarktus után  az internet tanulás –kálváriáját jártam, jómagam sem gondoltam hogy megengedi Nekem az Úr hogy olyan tallérokat tegyek még a köz asztalára amiket az alábbiakban közölni fogok. Tulajdonképpen én sem vettem komolyan az egész elektronikus ügyet, már csak azért sem mert, a környezetem is dicsérte a humorérzékemet egy ilyen vállalkozás hallatán. Egyszóval meg mosolyogtak egyesek leplezetlenül a szemembe, a jobb érzésüek a hátam mögött.
Csodálatos dolog az amikor egy kattintással jelzik a kollégák, a tudományos fórumok,az anyukák hogy szükségük van a munkádra,úgy ismeretlenül, csupán a leirt tények minősége alapján.Az alkalom hogy kiteregedheted és hasznosithatod azt, amit értéknek tekintenek benned,és amiket sokszor mellőztek vagy lebecsültek az illetéktelenek.
Ez egy becsületes alkotó munka története,és ami két Web lapomon található meg./www.dr.bauerbela.ro és a-Blog.bauer bela.ro.
Most amikor a 84-dik évem küszöbén állok, nem mertem még álmodni sem hogy mindaz a verjtékesen felhalmozott gondolatadattár és megteremtett írás/ 18.000 oldalon/ azok kezébe kerülhet akik értéknek tekintik és felhasználják mindennapi segítő imáikban és ténykedésükben a gyermekgondozási és gyermekgyógyászati gyakorlatban.
Ezek az-- átokra teremtett szürke verébtársaim- és a sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel-az Internettel- hogy most tizenkét év kemény munkájával az egész szakmai rend tudomására hozzam azt a szerény értéket,amiért egy egész életet áldoztam,és megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
Most már megnyugodtam,már nem vívom az ármányok elleni csatákat,az érdemtelenek elmarasztaló acsarkodásait. Abszolút igazolt tényekkel bizonyítottam.
Már nem bíráskodik felettem a kisebbségi voltom minden nyomorúsága,minden fala, amiről mindig kötelezően vissza kellett pattannom.
Az alkotás szelleme most már szabadon leng, igazolva azt a tényt hogy nem csak az ismert, érinthető és érzékelhető személyekről szól az alkotott érték minősége- hanem a szabadon szárnyaló gondolatokról,a hivatástudat feddhetetlen.
,embert szolgáló,erkölcsileg tiszta emberi ténykedéseiről.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése