Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. október 15., szombat

EGY UTOLSÓ ELŐTTI ÁLLOMÁS

EGY UTOLSÓ ELŐTTI ÁLLOMÁS



Lábadoztam egy súlyos infarktus után amikor Balogh Zoli barátommal találkoztam aki a következő szöveggel traktált-Bécikém jó hogy nem pukkantál el mert azt az iszonyú munkád eredményét is magaddal vitted volna az enyészetbe amiért annyi áldozatot hoztál.
Őszintén szólva magam se gondoltam volna hogy a 85 évem elő estélyén még mindig a kütyü mellett ülök  és még mindig borítgatom netes munkám eredményét a köz asztalára. Egy másik barátom már keserűbb ízű dolgokkal ámítgatott-tudod az Úr azért tartott és tart meg hogy még kiöblögesse a csontos dobozodból ami még használható belőle.
Ezen vigaszt öntő szavak után felötlött bennem a kérdés mennyi az igazság a félig vigaszképpen félig elismerő kimondott szavakban. De félretettem minden örömömet és emberi gyarlóságot ami többször is megbolygatta öregkori nyugalmamat és csak egy cél lebeg előttem, az hogy immár kézközelben van az a segítség amit 2o millió embernek nyujtottam2o6 országból és ez ellenőrizhetően mindennap megjelenik a Google Profil regisztráción vitathatatlan értékeket tárva a köz elé. Valamint az a tény hogy olyat alkottam aminek a címkéjén a következő megjegyzés áll-Béla Bauer-Jelenlegi tartózkodási helye-Szatmárnémeti.

Valószínű hogy az Úr is tréfának  szánta a sorsomat és ismételten feltöltötte agytekervényeim akkumulátorait hogy legyen erőm megvívni küzdelmes napjaim álnokságaival.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése