Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. október 29., szombat

Gastrooesophagealis reflux (öklendezés) gyermekeknél - nem is olyan ártalmatlan tünet



Gastrooesophagealis reflux (öklendezés) gyermekeknél - nem is olyan ártalmatlan tünet
  • Gastrooesophagealis reflux (öklendezés) gyermekeknél - nem is olyan ártalmatlan tünet
  • Savas reflux és a Silent
  Öklendezés - ez ismétlődik, könnyed regurgitációját kis mennyiségű tej elfogyasztása után a baba. Ez nem károsítja a gyermek, és egy teljesen normális folyamat. Regurgitatio akkor történik, amikor a nyomás a hasüregben túl erős irányuló gyenge nyelőcső záróizom baba; amikor a gyermek egy kicsit idősebb, nyelőcső záróizom sikeres megelőzése öklendezés. A tej könnyen áthalad a gyűrű alakú izom, különösen, ha a gyermek hazudik.
Szinte minden gyerek az első hónapokban az élet többé-kevésbé gyakran hányni. Vannak gyerekek, öklendezés egynél többször fordul elő során egy etetés. A legtöbb gyerek öklendezés gyakran előfordul egy-négy hónapig az élet; Gyakran már az ötödik hónapban az élet öklendezés minimális. Mindenesetre, tizennyolc hónapig izmok nyelőcső záróizom vált kellően fejlett, és öklendezés megszűnik; ez is az oka, hogy a gyermek ebben a korban eszik szilárd ételt, és több időt töltenek álló helyzetben.
 Gastrooesophagealis reflux (öklendezés) gyermekeknél - nem is olyan ártalmatlan tünet
Tünetek
Normális öklendezés csecsemő nem a fájdalom, a szorongás, és egyéb tünetek; Ez nem akadályozza meg őt, hogy enni is, és hízni.

Néha, öklendezés egyik tünete gastrooesophagealis reflux betegség.
Egyéb betegség tünetei:
  • Lassú súlygyarapodás;
  • Nem volt hajlandó enni és / vagy fájdalom etetés;
  • Hányás és véres hányadék;
  • Gyakori köhögés, légszomj;
  • Az alvási apnoe (ideiglenes beszüntetésére légzés alvás közben).
Ha gyermeke ezek a tünetek, szükséges a lehető leghamarabb elmenni az orvoshoz - különösen, hogy megakadályozzák további súlyos betegség. Kell diagnosztizáltak gastrooesophagealis reflux betegség, az orvos, hogy iránymutatásul egyéb szakemberek további vizsgálatot.
Súlyos hányás, amelyben a tej szinte lövi ki a száj jele lehet a szűkület a nyelőcső szelep. Ha ez a tünet, akkor azonnal forduljunk orvoshoz.
Körülbelül minden tizedik csecsemő intenzív és gyakori öklendezés vezet a kiszáradás és a fogyás. Ilyen esetekben, akiket a különleges bánásmódot.
Ha öklendezés fellépő gyakori, sokszor próbálja megetetni a babát, hogy megakadályozza, hogy egyszerre túl sok tejet; ne hagyd, hogy vegye vízszintes helyzetben közvetlenül táplálkozás után, tartsa őt a karjaiban, támogatva a baba vissza, legalább tizenöt percig. Ha megy a takarmány a baba, hogy egy több tiszta törülközőt így csak törölje le a tejet is otrygnet.
V

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése