Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. január 9., szerda

ORVOS KOLLÉGÁIM ELISMERÉSE !


Megtisztelő elismerésnek tartom hogy a szatmár megyei kollégáim élükön az Orvosi Kamra vezetőivel közhasznu munkának tartják ezt az 1234 oldalnyi elektronikus szerkesztésü kiadványomat és ezt teljes terjedelmében a saját Webb lapjukon közölték..

           DR.BAUER BÉLA  P.h.D
                       


 DIAGNOSTIC ELECTRONIC ÎN PEDIATRIE

CUPRINS-


-PEDITRIA ÎN SCHEME
–SEMIOLOGIE PEDIATRICĂ
-BLITZ DIAGNOSTIC ÎN PEDIATRIE-
-IMAGINISTICĂ RADIOLOGICĂ
-PEDIATRIA ÎN IMAGINI                                Stimaţi colegi !!

Nu ambiţii personale de a avea un tratat elektonic în plus,ci interesul manifestat pe paginile internetului pentru lucrările mele  profilate pe teme de diagnostic in pediatrie/pediatria în scheme-semiologia pediatrică-blitz diagnostic în pediatrie-imaginistică radiologică-pediatria în imagini/a fost motivul determinant pentru elaborarea acestei lucrari pe 1234 de pagini.
Numeroşi colegi au afirmat că au găsit un sprijin valoros  în lucrările  editate de mine în cursul pregătirii lor pentru examene de promovare precum şi în activitatea lor medicală de toate zilele, fapte care prezintă  o satisfacţie personala imensă.
Majoritatea publicaţiilor mele, sînt cunoscute de dvs-dar inglobarea lor intr-o singură sursă de informare  pare să fie mai utilă şi mai eficientă.
Rog să nu mă consideraţi un om lipsit de modestie,dar sistemele electronice a internetului arată un număr de peste 300.123 de vizitatori-din 137 de ţări-6724 de oraşe şi localităţi. cu o medie de vizitatori în prezent de 600-700 pe 24 de ore.Număruk paginilor citite este de 700.111.In catalogul-HEALTH-MEDICIN CATALOG OF COUNTERS-pe plan internaţional,de un an de zile sînt situat pe locul 1 sau 2 pe topul publicaţiilor medicale.pe canalul-GOOGLE.
Am oferit acest tratat, colegiului medicilor personal domnului preşedinte dr.Bumbuluţi Călin din judeţul Satu-Mare cu scopul de a fi folosit în limitele valorii şi utilităţii practice în asistenţa copilului.


                                                                             Cu respect colegial

                                                                             Dr.Bauer Béla
COLEGIUL MEDICILOR -  ASOCIAŢIA MEDICILOR DE                                                                         FAMILIE

                JUDEŢUL SATU-MARE

w.w.w.conexiuni medicale.ro-pagina personală-Dr Bauer Béla-Ph.D.

Aceasta este versiunea completă a documentaţiei pusă la dispoziţia noastră prin amabilitatea Domnului Doctor Bauer Béla, medic primar pediatru, doctor în ştiinţe medicale, căruia îi mulţumim şi pe această cale.

Secţiunea conţine întregul material, însă sunt posibile mici erori, încărcarea mai lentă a paginilor sau o navigare mai greoaie.
Ne cerem scuze pentru aceste posibile neplăceri şi vă asigurăm că lucrăm în continuare la
îmbunătăţirea accesului Dumneavoastră la această pagină.
Ultima actualizare: duminică, 3 iunie 2012 13:13:13
     
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése