Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2013. szeptember 12., csütörtök

KI A FÉRFI A GÁTON-NO COMMENT-

KI A FÉRFI A GÁTON
 
 
 
 
Apai Carolina (forrás: Fényüzenetek Mindenkinek)
SZERETET MAGYARORSZAGI TESTVEREIM MIERT NEM A SZIVETEKBEN LAKOZO SZERETET BESZEL BELOLETEK? VAN MEG EGYALTALAN VALAKI AKIT NEM POCSKONDIAZTATOK? MEDDIG AKARJATOK EZT FOLYTATNI? SZERETETTEL KERLEK BENNETEKET " EBREDJETEK! " HAGYJATOK VEGRE VALAHARA, HOGY A " SZERETET " IS SZOLHASSON BELOLETEK! VEZESSEN BENNETEKET A BEKES SZERETET ES AKKOR MEG FOG VALTOZNI A VILAG KORULOTETEK! csak egy gondolat-egy otlet, Karolina * VAGYOK * erdelyi testveretek.


Magyarország miniszterelnöke valójában Lévai Anikó (Orbán Viktor felesége) !
Akit soha senki nem választott semmilyen miniszteri posztra, még is Anikó dönt arról , hogy a devizahitelesek ügye hogyan legyen elintézve. Kiderül a feleség elmondása alapján, hogy a bankárok zsarolják a miniszterelnököt. 
Hol van ilyenkor a TEK? Talán Hajdú János - 
Link -ezért is kéri a törvénymódosítást a tűzparancs kiadásának vonatkozásában.

Az alábbi videó tanúskodik fenti állításról, amelynek kivonatát alább közöljük.

Lévai Anikó pár nappal korábbi szavai a Cinege utcai villa előtti beszélgetéséből:

„Én vagyok az akadály, én nem engedem neki! Ez egy borzasztó nehéz dolog, a fél bankvilág a Viktornak a torkát azért akarja elvágni, mert a devizahiteleseken megpróbál lépésről lépésre segíteni. Ez egy ilyen munka az övé, tehát sose fogja ezt senki elfogadni, ………. a világ meg olyan, hogy egy csomó nehézség van. Én mondtam azt, hogy ott van a munkahelye, ott vannak azok az emberek, akik fizetést kapnak azért, hogy minden embernek a problémáját próbálják megoldani. És ebben én kőkemény vagyok. Ezer más dologban próbálok segíteni. ………….

Elviszik az autót, de a követelés marad. Ez a disznóság jogi értelemben......

Én is mindig túrom a földet , van veteményesem ……………

Ez is milyen érdekes a Viktorra mindenféle izét mondanak, hogy bevezette a közmunkát és közben ez az egyetlen jövedelemforrása……

A másikért pedig engem szidjanak, én nem engedem a Viktornak, ezért én vagyok a hunyó, nyugodtan mondják meg a többieknek.
Vállalom.” 



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése