Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. szeptember 3., szerda

ALIBI

ALIBI



Van egy olyan gondolatom hogy az a statisztikai adathalmaz ami életem alkotó ténykedésének a tükre és amit a Facebook oldalain közöltem az öntömjénezés érzését keltheti egyesekben.
Józanul és elfogulatlanul tekintettem át a tények hátterét,és az alábbiakat vélem kiemelni.
Talán,személyes okfejtéssel kezdeném a mondanivalómat.
Egyetemi tanulmányaim befejeztével Miskolczy Dezső orvosprofesszor,akadémikus a Cambridge University professzora aki a marosvásárhelyi orvosi egyetemen volt évfolyamvezető professzorom egy olyan mondattal búcsúztatott bennünket ami egy egész életünkön át elkísért.
Ezek Wiliam Shekespaire szavai voltakLégy hű önmagadhoz”
Jómagam talán nem is az önös értékrendszeremhez óhajtanék hű lenni,hanem az orvosi hivatásom irdatlan munkájának keresném a tisztességét.
Teljes biztonsággal jelenthetem ki hogy nem a titulosok világában élek és nem agyaltam ki létem munkájának eredményeit hanem ez a “ kütyü” dobta a tudományos világ,valamint a társadalmi érdeklődés asztalára nemzetközi mértékkel is mérhető munkáimat.
A minap egy hídontúlí gyermekkori pajtásommal találkoztam. Ő a következőket mondta ,tudod Béla kár lett volna neked itt hagyni ezt a “paradicsomot”amikor volt az a súlyos infarktusod, mert odaveszett volna az a sok hülyeség amit leírtál és közöltél a Net-en. A lányom is és a menyem is érdeklődéssel olvassák gyermekgondozási tanácsaidat.
A másik vetülete a fent jelzett kérdésnek hogy nagyon szűkre szabta a –Média-a közlési lehetőségeimet. Most is karanténba vagyok.
Arseni professzor,világhírű idegsebész egy vele készített interjú alkalmával a következőket nyilatkozta egy újságírónak”a számos gyarló földi siker mellett volt egy hibám is mégpedig-hogy gyermekoromban későn tanultam meg beszélni és felnőtt koromban későn tanultam meg hallgatni”Ezekkel én is így vagyok azzal a különbséggel hogy én még ma sem hallgatok.
Igy aztán nem mondhatom ugyan, hogy rám ripakodott a media, de vakvágányra terelt.
Tehát kedves barátaim csak egy lehetőségem van annak a ténynek a közlésére hogy élek és alkotok a –Net-oldalai.
Kérlek benneteket hogy tekintsetek el az én ákom-bákom statisztikáimtól.
Mert az idő tovább fogja érleli munkám gyümölcsét,és talán szülővárosom is méltányolni fogja.



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése