Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. szeptember 15., hétfő

189 ORSZÁGBÓL-6.495.045 MEGTEKINTŐ

189 ORSZÁGBÓL 6.495.045 MEGTEKINTŐEZT AZ ADATOT MA 2014 SZEPTEMBER 15-ÉN REGGEL KÖZÖLTE A GOOGLE-PROFIL SZÁMITÓ RENDSZERE A MEGTEKINTŐK SZÁMÁT ILLETŐEN.
EZ AZ ADAT 16.000 OLDAL A NET-RE FELTETT ORVOSTUDOMÁNYI,GYERMEKGONDOZÁSI ÉS KÖZÉLETI IRÁSAIMNAK LÁTOGATOTTSÁGÁT JELZI..

Nem arra vagyok elsősorban büszke hogy ezt az eredményt nagyon kemény munkával kicsikartam a sorstól,hanem hogy a nevem mellett szülővárosom neve is ott szerepel-Szatmárnémeti.A mai valós értékét,
és perspektivikus sorsát ennek az életműnek csak az arra hivatott szakemberek tudják felmérni. Jómagam véleménye az hogy még hosszú ideig fogja szolgálni az édesanyák és mindennemű egészségügyet szolgálók javát. Nem keresek értékrendi összehasonlítási kritériumokat mert az alkotó munkám egyedüli megítélője csak én lehetek a magam nehézségeivel,buktatóival és az új ösvények kutatásának szertelen akarásával.
Sorsom és létem elmarasztalóinak azt kívánom hogy alkossanak ugyanígy és ugyanennyit a köz javára önzetlenül és méltó társadalmi tisztességgel.

Köszönöm az Úrnak hogy biztosította a megfelelő szellemi és fizikai kelléktárat ehhez a jó szándékú embert szolgáló munkához.
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése