Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. szeptember 17., szerda

ISMÉT SZÜRKE VERÉB HÜLYITÉS LESZ-VÁLASZTÁSOK KÖVETKEZNEK

ISMÉT SZÜRKEVERÉB HÜLYITÉS LESZ –VÁLASZTÁSNAK ÁLCÁZVA-EGY NYUGDIJAS RÉMÁLMA ,VAGY TAPASZTALATA ?? PAMFLET-
A biológiai lények csiripelő főcsoportjából a verebek a pálmavivők, mert ők csiripelnek a legtöbbet,kevés megszakítással és tegyük hozzá leghiábavalóbban. Sorrendben a csörgősipkás politikusok következnek akiknek már csokorba szedve, génjeikbe ágyazódott a csiripelés. A két spécium között csupán annyi a különbség hogy amíg az előbbiek önfeledten, ugrándozva,a trágyadombba is bepörögve végzik ezt,és csupán a lócitromból a maradék még emészthető zabszemeket csipegetik sekély örömükben,addig a csörgősipkás prostituáltak jól átgondolt bendőt-növelő szándékkal végzik a csiripelést olykor a tajtékzásig habzó szájjal a parlamentben.
Egy alkalommal haladják túl a verebeket-választások alkalmával, amikor kérlelhetetlen harcot vívnak az előmelegített bársonyszékekért/prosztata melegítés céljából/ a vén verebek tanácsában. Ilyenkor aztán szegény szürke verebek belegabalyodnak abba a sok dicséretbe amivel körültömjénezik őket,mindezt 2-3 hétig-a verébtársadalom összes nemes bájait,nemes vonásait a nyakukba varrják,persze olyan ábrázatokkal ami még egy virtigli vörös hím rókát is megszégyenítene, egy fondorlatos udvarlás közepette.
Vörös/szociáldemokrata/ és narancsszínű/istenfélő konzervatív/ jelmezekben,az eddigi történelem minden elképzelhetetlen átkát egymásra szórva küzdenek az eljövendő hatalomért/ börtön töltelékeket is beleértve ,sőt olykor még az ősfoglalkozású volt nemes szüzek is bevetik a bájaikat..
A háttérben mind a két tábor-ezúttal nem zsíros kenyeret és teát osztogat hanem,az alkohol szelektált agybomlasztóit,6 hetes malacokat,halat a deltából,savanyú cukorkára való pénzt,gazdagabb tájakról a testvér kanverebektől színes és elnyűtt ruhákat osztogatnak nagy lendülettel a saját hazugságaik bizonyítására. A szerénytelenebbek KÁNAÁNT ígérnek szemrebbenés nélkül, a nyugdíjasoknak szenvedés nélküli mennybemenetelt,a betegeknek kisméretű modern krematóriumokat,a közembernek kevésbé mérgezett táplálékot, hogy valamivel tovább éljenek,és tartsák fenn az úgymond már- régen behülyített szavazókat. A gyermekeknek természetesen egész éven át tartó karácsonyfát nemzeti színű szalagokkal díszítve. Az óvatosabbak fenéktörlés nélküli egészségügyet, a haldoklóknak pedig azt hogy ellátásukat egyöntetűen kreolbőrű TANGA BUGYIS,személyzet végzi,egészen odáig jutva hogy ezentúl a mandulát sem a szájon keresztül, hanem a végbélen át távolítják el fájdalommentesen. A hangulat olyan, mintha egy elme-intézetből szelídebb fajtájú esze ment csoport szabadult volna ki jótékonysági akció céljából,és a többi futóbolondnak is besegítsenek , azért hogy senki sem maradjon normális drága hazánkban-
A novemberi hidegben zuzmorás száraz ágakon ülnek az örökös jog-gyötört puccosok és szemlélik ezt a megkergült,esze ment prostituált bandát. Az évek folyamán már meggyőződtek hogy a kanverebek úgy is rég kiették a karácsonyi szaloncukorból a csokoládét-és ha túl sokat csiripelnek ezek láttán, tátva maradhat a csőrük,üres marad a begyük,vagy még az is megtörténhet hogy,előre láthatóan tollfosztás lesz. A pörköléstől vagy forrázástól valószínű hogy eltekintenek a kanverebek az amúgy is aktuális energia krízis miatt,de legyünk őszinték azért is mert az EURÓPAI-UNIÓBAN –ez nem ildomos cselekedet.
Igy aztán a nagy többségük tudván mindezt meg sem közelítették a –NAGY HÜLYITÉS DOBOZÁT-/szavazó láda/még csak annyira sem hogy bele tojjanak.-
Mennyire igazuk volt-jóformán még le sem zárták az illető dobozokat a vörös és narancsszínű kanverebek, együtt egy nagy nemzeti kavalkádban egy utolérhetetlenűl szép és bájos folklór táncot lejtettek,a köztereken,alkoholos vigyorral az ábrázatukon,fennhangon röhögve az elkövetkező 4 év áldozatainak a keserű sorsán,a fináléban a vörös színűek és narancs színűek összeölelkeznek-elfelejtik egymást anyját,akit annyit és annyit emlegettek és kezdik elölről a hazafias beszédeket.
Ami az ígéretek sorsát illeti azokra csupán pár óra alatt lakonikus,rövid és schizoid válaszok születnek,világválság,pénzügyi válság,kilopták az államkasszát,az előző vének tanácsa a hibás mindenért mert örömlányokra , finom italokra,márkás bádog szamarakra pazarolták a szürke verebek spórolt pénzét, mert loptak,raboltak és felzabálták a magtárakból a drága búzát.
De mi- a győztesek- mondják ők, drága nemzettársaink,proletárok és nem proletárok Isten előtt fogadjuk ígéreteinket betartjuk ahogyan azt 4 évenként sohasem teljesítettük , Pedig mindig az imáinkba foglaltuk őket, a mindenható segedelméért esedezve. Sajnos a rossz lelkek,Lucifer meghitt barátai ,tiltakozásunk ellenére-mindig a mi asztalunkra hordták a finom kendermagot.

TANULSÁG-már a kis puccos verebek is érzik hogy, nagy ívben el kell kerülni a –nagy hülyítések dobozát,,használják azt a kanverebek mindenemű ürülékek gyűjtésére,aminek fő felhasználói ők legyenek
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése