Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. június 11., csütörtök

KÉPES GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA-EGYEDÜLÁLLÓ MUNKA A NEMZETKÖZI GYERMEKGYÓGYÁSZATI IRODALOMBAN

-KÉPES GYERMEKGONDOZÁSI ENCIKLOPÉDIA-

EGYEDÜLÁLLÓ MUNKA A NEMZETKÖZI GYERMEKGYÓGYÁSZATI IRODALOMBAN.

Véleményezés-

Dr.Sc.Balla Árpád Ph.D.gyermekgyógyász főorvos-a Magyar Tudományos Akadémia külső tagja
A„Gyermekgondozási Enciklopédia„–Közhasznú gondozási tanácsok gyűjteménye- munkádat szeretném méltatni. Ezt az írásodat a közjavára írtad, mind azoknak a szülőknek, a fiataloknak és a nagyszülőknek  akik  érdeklődnek a gyermekgondozási teendők iránt. Az a véleményem, hogy ez az írásod nemzetközi viszonylatban is egyedülálló gyermekgyógyászati kiadvány, terjedelmében , minőségében, tartalmánál fogva  valamint kivitelezésében. Hiszen mint egy tizennégyezer oldalt, több mint öt ezer háromszáz dokumentumot-„kérdést” tárgyalsz, az illusztrációs anyag - fényképek száma is 4509. Külön kiemelendő, hogy  ezen írásod széleskörű és nagy látogatottságnak örvend és mint egy 10.345,212 megtekintő 195 országból kereste meg, nem csak a Kárpát-medencéből hanem a szórványban, a nagy világban élő magyar nyelvet  beszélő családok is. felkeresik. Az enciklopédiád a magyar orvosi irodalomban egyedül álló, igen nagy elismerést érdemel mert szakmailag kiváló a tartalma, igen részletes, élet hű, közérthető, valamint elektromos formája révén könnyen elérhető.
Ez igen! A XXI-ik század hajnalán nemzetközi szinten  lehetővé tetted az érdeklődők számára a gyors hozzáférést a minőségi tudás megszerzéséhez.
Áldozatos, kitartó munkád minden elismerést és megbecsülést megérdemel. Úgy gondolom büszke és megelégedett lehetsz, mert tetted amit tenned kellett, „igen jól sáfárkodtál az Úr adományával” !




#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése