Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. április 14., szombat

KÖNYVAJÁNLÓ

Itt van végre az ikreskönyv!Hurrá ikrek

0 hozzászólás

Egy baba is számtalan megoldandó feladat, ám egyszerre kettő, vagy esetleg három még több és még speciálisabb problémákat hoz. Azért született az ikres anyukák könyve, hogy meggyőzzön mindenkit: nincs megoldhatatlan feladat két babával sem!

Amikor kérdésekre keresünk választ, problémákra megoldást, egyre többen azonnal a Nők Lapja Cafe fórumozóihoz fordulnak.

-A kisebb-nagyobb gondokkal, bajokkal indított topikokból aztán közösségek, baráti társaságok, programok és könyv is születik.



Legalábbis így volt ez azzal a kis csapat anyukával, akik egykoron két kisbabát hordtak a szivük alatt.

- Dupla boldogsággal és kétszer annyi aggodalommal.

-A speciális ikres kérdéseik megválaszolására kerestek gyakorlottabb anyukákat, velük együtt ikreket váró sorstársakat. Megtalálták egymást. Megszülettek sorra az ikerk és már a szoptatás és a gondozás speciélis kérdései következtek, aztán a cseperedés apró gondjai, és így tovább. Két gyerek két külön világ, egy láthatatlan aranyfonállal összekötve.

Az ikres fórumot egyszercsak kinőtték az ikresek, akkoriban indult el külön honlapjuk, a közösség gyarapodott, egymást erősítő társasággá növekedett, közös programokon, találkozókon ismerkedett személyesen a sok virtuális barátkozás után.

Négy anyuka aztán azon kezdett tanakodni, hogy ami tapasztalatot összegyűjtöttek a fórumon, az talán segítség lehet a további ikreseknek, azoknak, akik most szembesülnek a dupla örömmel.

- Így született meg a Hurrá ikrek! című könyv ötlete. Márta, Gitta, Zsuzsa, és Gabriella gyűjtötték, szerkesztették, írták a sok-sok hozzászólásból.

A könyv az első sokktól kezdve (Úristen ezek ketten vannak!) kézenfogja a jövendő ikres anyukát és úgy vezeti a terhesség, a szülés, a szoptatás és gondozás időszakain át. Anyukák vallanak a hasznos tárgyak, az egyforma ruha, a sétáltatás és a különböző akaratú gyerekek témaköréről.

-Külön fejezet foglalkozik az ikeridentitással és a hármas ikrekkel. A könyv televan személyes élményekkel, keservesen megélt tapasztalatokkal, aki igazi segítségre vár az valóban azt kapja. Kipróbált tippek és ötletek segíthetnek minden újdonsült ikres anyukának.

A Nők Lapja Cafe könyve igazi csapatmunka, jól használható és jókedvű kiadvány, amelyet nem ikresként is örömmel forgathat minden anyuka.

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése