Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. augusztus 10., hétfő

VITÉZEK ÉS HŐSÖK

VITÉZEK ÉS HŐSÖK
Hosszú idő után  ismét megkönnyeztük a nemzeti lobogó felvonását és a magyar himnusz hangjait. Annyi átkos elmarasztalás ,senyvesztő hadakozások után amik megtépázták hírnevünket a nagyvilágban,ismét hősök emelték magasba nemzeti tisztességünket,hitünket a magyar nemzeti lét méltányosságát.Olyan pillanatban jelentetek meg a nemzet a magyar nép tudatában amikor a nemzeti öntudat kesergőjét fújták. Ti nem hadakoztatok a világ színterén pávatáncotokkal ,hanem tisztességgel egész életetek áldozatos munkájával, gyermekéveitek örömeinek lemondásaival mutattátok meg a világnak a magyar lét értelmét és becsületét.
Hosszú Katinka,Cseh László és a többiek Ti nem csak a jelenkori sportvilág,hanem az egyetemes magyar történelem hősei is vagytok. Talán nem is tudatosult bennetek teljesítményetek nemzeti értéke a tény hogy minden magyar szív értetek dobogott és abban reménykedik hogy a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez.”
Ami a mai vitézeket illeti, akik nemzeti színű gatyákban csámborognak a köztereken,hazudnak,lopnak és vásárra viszik a magyar nép tisztességet ítélje meg minden magyar polgár a teljesítmény reményt keltő fényében.
Az Úr áldjon benneteket legszebb áldásával.


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése