Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. augusztus 11., kedd

A GÉN VADÁSZOK UJRAÉLEDÉSE

A GÉN VADÁSZOK ÚJRAÉLEDÉSE
Már azt hittem hogy eltikkadt a génvadászat szelleme főként hogy a közösség amiben ma élünk nemcsak hogy elítéli hanem tiltja is. De amióta a szövegírók a parlamentben a felszínre terítették a kérdést mégpedig a fülem hallatára vagy szemem láttára meggyőztek hogy ezzel ismét számolni kell.
Két esemény kronológiája:
Egy magyar parlamenti képviselő azt javasolta hogy vizsgálják felül hogy kik a körülmetéltek a magyar parlamentben mert hogy ezek ahogyan kifejtette veszélyt jelenthetnek a magyar biztonságpolitikára.
A Magyar Parlament elnöke baloldali génbeivódási érveléseket emleget.
Őt idézem,Őt aki a Kommunista Társadalom Tudományi Intézet egyik munkatársa volt.” Amit korábban a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.”
Mindezek láttán és hallatán felidéztem magamban egy pamflet írásom a –Szürke verebek-egy részletét abból a célból hogy eltereljem figyelmem az ördögi indíttatásokról.
-GENETIKAI VIZSGÁLATOK-FAJTISZTASÁG-KÉKVÉRÜSÉG-
Bajban van a verébtársadalom,miután a történelem mindmegannyi hóhéra kipróbálta –veréb,pörkölési tehetségét és Nemzeti Pukkadástól- teli hajlamait a történelem nagy és számos tarlóján elpusztítva a nem kívántakat,majd a mennyekből acél héják által hullatott-mennyei áldásnak álcázva nyakukba dobták a –rettegés hatalmát-megjelentek a veréb/avagy/ faj-genetikusok.
Ezek már nem azt kutatják hogy ki a szürke házi vagy mezei veréb,
,hanem egyáltalán a NEMZETI verebek spéciúmából származik-e vagy nem. Egyszer s mindenkorra tudományos választ akarnak kapni hogy ki a közönséges mezei veréb,ki a házi veréb vagy más szóval, ki az igazi fajtiszta hazafi és ki a kamatyolt söpredék-
A méltóságteljes nagy –NEMZETI KANVEREBEK akik
történelmi,utánozhatatlan,feddhetetlen nemzeti és faji büszkeségükből de főként a veréb társadalomban elfoglalt helyük megköveteli tőlük ezt az igényt,amit aztán kevesen mernek kielégíteni,mert hát közöttük is vannak mindenféle kis Isten teremtményei amiről ők sem tehetnek.
Az egészben az lelkesít hogy már nem a történelem álnokságain kell elmélkedjek hanem a genetikai tudományok pardon -jain.
Ezekben a válságos időkben,egy igen kétes értékrendű tanulmány ki fogja mutatni azt hogy milyen vörös nyakú sváb,a maga büszkeségétől minden második lépésnél hanyatt eső magyar,hosszúorrú szlovák drótostót,vagy a hegyekből kényelmesen leballagó,tilinkózó bőgatyás román netán egy metélt izraelita szerepel a genetikai grafikonomon. Mert ugyebár itt a Kárpát medencében nagy lenne a kereslet a génvadászok ténykedésére a hatalmas bekeverések miatt. Attól aztán végképp mentsen meg az Úr hogy a csontos dobozodból egy szemernyi ellentmondó gondolat szivárogjon ki. Van egy morbid gondolatom-manapság már az agyakat lenne időszerű körülmetélni.
Az űrlap teteje


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése