Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. augusztus 20., csütörtök

A SÁRGA VESZEDELEM TÖRTÉNELMI REGÉJE

A SÁRGA VESZEDELEM TÖRTÉNELMI REGÉJE
Gyermekkoromtól kezdve kísért a „sárga veszedelem” réme. Jövendő mondók,néplegendák,hamiskártyás politikusok rémisztették a pornépet akkor amikor erre az áldatlan ideológiájuk késztette. Szinte már megnyugodtam hogy ez a történelmi lehetőség semmissé vált,mert a kormány jó pénzért állampolgári minőséget ajánlott a kis sárgabőrű agilis kínai állampolgároknak akik már gén adottságaikból adódóan elözönlötték Budapestet.
A történelem szövevényes útjai kiszámíthatatlanok és jelenleg a lét vagy pusztulás útjára terelt egy kiszolgáltatott néptömeget családjukkal gyermekeikkel együtt. A világ bűnei,érzéketlensége tetézi mindennapi megpróbáltatásaikat. Hatalmas összefogásra van szükség Európa de a világ minden nemzetének és népének részéről. Ez alól a felelősség alól csak a nemzet érdekeit emlegetve,sem a 170 km szögesdrótkerítésének építésével sem azzal a ténnyel hogy egyedül az európai népek közül egyetlen egy menekültet sem fogadunk be és végezetül azzal is hogy a volt magyar miniszterelnök a „fekete gének”ellentmondásaival fejtegeti érvelését ennek a nemzeti szégyenfoltnak az indoklására. Akit nem rendített meg a T.V. képernyőjén 20 embertársunk nyilvános lefejezése és aki nem akarja látni ennek a borzalomnak az összefüggését  a menekültek sorsával nem beszélhet a hitről és a felebaráti szeretetről.
P.S. Ötvenöt éve gyógyítok gyermekeket bőrszínre való tekintet nélkül. Tisztelt államfők,főrendiek,főpapok találkoztatok-e már gyermekhalállal ??


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése