Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2015. augusztus 29., szombat

LEVÉL JULIANNA DÉZSINEK



TISZTELT JULIANNA DÉZSI !!
Köszönöm  tisztességembe vetett hitét és emberi bizalmát .Engem  a Facebook-Fidesz csapat egy kellemetlen embernek tart a különböző ideológiák szédelgő hitványainak elmarasztalása miatt a megjelent írásaimban foglaltakért. Egy általam teljesen ismeretlen és független indokkal szülővárosom –Porno Királyának avattak 84 éves koromban.”Nem egy ákármilyen megtisztelés”Akik ismernek elhűlve tekintettek a bemutatott anyagra. Jómagam nem is láttam csak információim vannak róla.
Egy ocsmány machináció felhasználásával letiltottak a közlési jogomtól és egyúttal a vélemény nyilvánítási jogomtól is a Facebook oldalain. Úgy döntöttem hogy többé vissza sem térek.
Szeretett igaz barátaimnak köszönöm hogy megértették mondanivalóm minden őszinte társadalmi rezdülését. Szeretem őket mert még az értékálló lelkületű emberek hitét istápolják.
A társadalom ilyen szellemiségű söpredékével meg szerintem hiábavaló foglalkozni mert velejükig rohadtak.
Tisztelt Julianna Dézsi lévén hogy egyedül öntől kaptam a bátorító  gondolatokat  feltétlen bizalmat és nekem nincs közlési jogom ,kérem hozza nyilvánosságra ezen soraimat a saját oldalán.
Őszinte tisztelettel
Bauer Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése