Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. július 31., kedd

-GENETIKAI VIZSGÁLATOK-A FAJTISZTASÁG ÉS A DEMOKRÁCIA SZÓSZÓLÓI.


-GENETIKAI VIZSGÁLATOK- A FAJTISZTASÁG ÉS A DEMOKRÁCIA SZÓSZÓLÓI /részlet a –Szürke verebek-Pamflet sorozatból.
Újabban mint közép ázsiai és németalföldi keverék ismételten a génkelléktárammal foglalkoznak a nagy tekintélyű demokrata- Vezíreim-. Mondjátok meg őszintén barátaim ,hát ne fojtogasson a röhögés.Vagy inkább a keserűség ??               
Bajban van a verébtársadalom,miután a történelem mindmegannyi hóhéra kipróbálta –veréb,pörkölési tehetségét és a Nagy Nemzeti Pukkadástól- teli hajlamait a történelem  nagy és számos tarlóján elpusztítva a nem kívántakat,majd a mennyekből acél héják által hullatott-mennyei áldásnak álcázva nyakukba dobták   a –rettegés hatalmát-megjelentek a veréb/avagy// faj-genetikusok,mert úgymond már találtak körülmetélt,politizáló veréb hímeket,akik pofátlanul a nemzet sipját akarták fújni.
Ezek már nem azt kutatják hogy ki a szürke házi vagy mezei veréb,vagy sárga rigó, kan veréb,hanem egyáltalán a NEMZETI verebek rendjéből származik-e vagy nem. Ki akarják deríteni hogy igaz e a verébtársadalom történelme, az hogy a tarlókon egymásra ugrándoztak a fajtalan kan verebek,megtörve ezzel a házi verebek tisztességét avagy faji méltányosságát. Egyszer s mindenkorra tudományos választ akarnak kapni, hogy ki a közönséges mezei nemzeti veréb,ki a házi veréb vagy más szóval, ki az igazi fajtiszta hazafi és ki a kamatyolt söpredék-
                                A –VÉN VEREBEK kétkedve fogadták a tudóshad ostromát hiszen ők maguk is jól tudják hogy a széles mezőkön nagy összecsiripelések, vagy helyesebben bekeverések folytak. De a méltóságteljes nagy –NEMZETI KANVEREBEK akik történelmi,utánozhatatlan,feddhetetlen nemzeti és faji büszkeségükből de főként a veréb társadalomban elfoglalt méltóságukban megköveteli tőlük ezt az igényt,amit aztán kevesen mernek kielégíteni.Mert hát közöttük is vannak mindenféle kis Isten teremtményei amiről ők nem tehetnek,hogy ezek a nemzeti hatalmasságok összekuszálták a génjeiket aminek aztán az lett a vége hogy csak úgy ontották a NOBEL dijasokat.
Így tehát megtörténhet hogy  az  illető lény nem is egy igazi nemzeti veréb,hanem egy nemzetrontó fekete kan csóka-
                A vén verebek közben erősen csóválják a fejüket hiszen jól tudják hogy a kan verebek voltak a fő kamatyolók. De a zabi hadnak fajtiszta genetikai bizonyítványuk lesz ha fene fenét eszik is,mert bizony azt is meg lehet vásárolni manapság jó pénzért. Ők tovább fognak ágálni és nemzeti színű lesz még a köldökük is. Közben hatalmas költségek árán ki fog derülni hogy az angol verebek a délibábos hortobágyrol,a szőke,kék szemű germánok, afrikából,a hosszúbajszú,nagymellényű,örökösen bölcs magyarok a tajgákról,a tilinkózó,bőgatyás románok pedig esetleg ugandából származnak.
                                El lehet képzelni hogy manapság amikor már nem lövöldözik le a verebeket a határokon milyen nemes és szórakoztató lesz a bőrszín skála szép,otthonos Európánkban-
                                Az egészben csak az lelkesít hogy már nem a történelem álnokságain   kell elmélkedjek hanem a genetikai tudományok elkövetkező pardon -jain.
                                Ezekben a válságos időkben nem mindegy hogy egy 12o dollár befizetése ellenében,egy igen kétes értékrendű tanulmány ki fogja mutatni azt hogy milyen vörös nyakú sváb,a maga büszkeségétől minden második lépésnél hanyat eső magyar,hosszúorrú  drótostót szlovák,vagy a hegyekből kényelmesen leballagó, bőgatyás román a szerepel a genetikai grafikonomon.
                Irigylem az elkövetkező generációkat.Hogy mi mindenhez fognak ezek hozzájutni, még a gonosz szemérmetlen hátsó gondolatok értelmében is Ennek úgyis csak a –SZEXUÁLIS INTERNACIONALIZMUS lesz a vége-ugye drága volt és jelenlegi  csörgősipkás elvtársaim.

-FIÚK FEL A FEJJEL –ÉLJENEK DEMOKRATA GENETIKUSOK .!!!

 

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése