Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2012. július 17., kedd

-JOGEGYENLŐSÉG ÉS DEMOKRÁCIA A VADONBAN.


JOGEGYENLŐSÉG,DEMOKRÁCIA A VADONBAN

Okulván a teremtés koronáinak ülésezési és pártalakitási mániáján,a fordorlatos vörös róka minden ellenkezése ellenére/akinek vörös szinét is figyelembe véve nagyon terhelt multja volt/az erdei vadak is kedvet kaptak egy demoratikusabb világ megteremtésére .Mert miért legyenek mindig az áldozatai a növényevők-, a nyúlak meg az árttatlan őzikék,a farkasoknak, medvéknek. No meg aztán az erősen szaporodó hiénák  is rettegésben tartják az erdők egész élővilágát.A tofla természetvédők-a zöldek itt zörgetik a száraz levelet állandóan,bennünket  riogatva mondják, de minden eredmény nélkül mert ha ezek a nagypofáju husevők elkapják a frakkunkat szőröstől bőröstől elfogyasztanak.
Hosszú előegyeztetések után aztán mégis sikerült összehozni az –erdei vadak első- Summit-ját-Hosszú,szánalmas tárgyalások folytak a növényevő és husevő pártok között.
A sok vita után sikerült  megegyezni abban hogy –ürülék rendezési - megállapodást irnak alá-
A összpárti tárgyalások tartalmát tekintve  abban állapodtak meg-hogy egy közös illemhelyet ásnak,ahová nagy kényszereik alkalmával nyugodtan elmehetnek és élhetnek életük egyik szerény de nagy örömével.
Létre is hozták a zöldek nagy örömére ezt a létesitményt, mindamellet hogy még mindig nincs temetőjük és a dögkeselyük marcangolják szánalomra méltó szegény kis tetemeiket.
Már az első napokban megtörtént a felháboritó jogsértés-A barna medve akinek különben is kinzó szorulása volt-hosszasan üldögélt a gödör szélén,várva a boha által adományozott megkönnyebülést.
Megérkezett, és mellé telepedet a nyúl,aki meglehetősen félénken társalogni kezdett a medvével a következő szöveget nyomva-Ugye Macikám milyen nemes és szép ez a demokrácia,én a kis félénk nyúl itt ülök melletted és eggyüt végezzük a teremtő által ránkszabott mindennapi szükségletünket.
A medve hosszasan nézte a kis nyulat és a következőképpen válaszolt és cselekedett-Igazad van tapsikám-és ezzel nyakonragadta a nyulat és egy szabványos mozdulattal megtörölte vele az ülepét.
A vörös róka egy közeli bokorból leselkedve mormolta magában-tudtam én ezt-mondtam én ezt-Nekem máris elegem van az erdei demokráciából.
Nem változott itt semmi a medve mindvégig medve marad, a nyúl meg bogyózzon továbbra is ahol azt eddig tette..-/-Készült egy régebbi de örökértékü vicc tartalma alapján./
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése