Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2016. december 11., vasárnap

A tinédzser és a dohányzás átmeneti életkor, a dohányzás, a rossz szokások



A tinédzser és a dohányzás átmeneti életkor, a dohányzás, a rossz szokások
A tinédzser és a dohányzás
Dohányzás tinédzser - egyik tünete a szorongás a folyamatban a személyes önrendelkezés. Ezért különös figyelmet igényel hátránya inkább, mint a dohányzás is. Csak erősítésével a relatív pozíciója a bizalom, és megakadályozzák a kialakulását egy rossz szokás, és tartsa az egészségre a gyermek.
Kezdetnek, a szülők felfedezik, hogy fia / lánya dohányzik kell megnyugodni, és hiszem, hogy mi a teendő, milyen lépéseket tegyen, ha valóban akarjuk, hogy a gyermek nem dohányzik, és tönkretette az egészségét.
Fontos, hogy gondoljon a konkrét oka a megjelenése ezt a szokást, ne próbálja meg ezt perces megállítani a szigorúan bünteti. A legjobb az egészben egy békés hangulatú, nyugodt és baráti beszélgetés "szív a szívhez", hogy megtudja, miért egy tinédzser kezdett dohányozni, és milyen előnyöket kap a szokás. A dohányzás serdülőkorban gyakran utal a családi baj. Ez azt jelentheti, hogy a gyermek nem elégedett azzal, hogy ő a családban, és szüksége van segítségre, hogy úgy érzi, több felnőtt, értelmes. Vagy ez egyre inkább megköveteli a figyelmet és részvételt oldja meg problémáit. Vagy ő a dohányzást, akkor tiltakozik az ellen a fennhéjázó magatartása vele szemben.
Megtudjuk, hogy miért a gyermek dohányzik? Ez azt jelenti, meg kell mozgatni keresni érvek meggyőzik őt, hogy adja fel ezt a szokást, de a dolgok nem túl messzire ment, "a tapasztalat a dohányos" ő nem több, mint hat hónap és a súlyos kár, hogy gyermeke nem alkalmazzák .  Mit is mondhatnék? Nos, először is, nem adnak hamis és ijesztő adatok: egy szál cigaretta - és a rák / koporsót / temetőben .  Ez nem igaz, és a gyerekek megérzik a hazugság sok kilométert .  Ezért szükséges, hogy előkészítse, attól függően, hogy a "igényeit a célközönség" .  Például, a lányok a legjobb esztétikai érvek: fogak sárgul; kezdődik köhögés, mint fogyasztó, és az emberek félnek a nők betegek; ráncok, mert a bőr elveszti rugalmasságát; A légzés "teljesen elavult", és sok férfi azt mondják, hogy "csók női dohányosok - ugyanaz, mint egy hamutartót nyalogatni" .  Fiúk, különösen azok, akik részt vesznek a sport, meg kell vezetni egy szigorú kiszámítása tüdőtérfogat csökkenést a dohányzás, azt mutatják, hogy egy ölelés a cigarettát, van, hogy elbúcsúzzon a célt, hogy egy új Arshavin és Pavljucsenko, aki biztosan vezet az egészséges életmód . 
Akkor is, ha úgy érzi, hogy figyelmesen hallgatja, továbbra - a gyermekek felhalmozódnak hallotta a különálló darab a puzzle, majd hozzá egy képet róluk - saját szemszögéből.
És próbálj meg legalább érzelmek. Ha a "érzelmek hit a kulcs" - ez jobb, hogy eltolja a beszélgetést a vállán egy profi pszichológus. Hidd el, ő volt a készség és türelem, és tisztában van a gyermek felfogása, hogy megtalálja a megfelelő szavakat kezdő dohányos, pozitív hatást gyakorolhat a jövőben a gyermek egészségére. És legfőképpen, 80% -a ezeket a szavakat fel kell hívni neked, és segít megérteni nem csak a probléma a fiatalkori dohányzás és a probléma a gyermekek egészségét, hanem a kapcsolat az egész családnak. És ez soha át nem történik meg.
← Felülre 1 2
  • a gyermekek egészsége, a dohányzás, a pszichológia, a gyermek egészsége, szülői, gyermek oktatás

#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése