Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2019. szeptember 26., csütörtök

MEGMÉRETETTEM ÉS BETÜBE VÉSETTEM.

MEGMÉRETETTEM ÉS BETÜBE VÉSETTEM.
NEM AZ ÖNNYAVALYGÁS KÉMYZERKÉPZETEI KISÉRTENEK AMIKOR EZEKET A SOROKAT LEIROM.HANEM A MEGÉLT ÉS KIVIVOTT KÜZLMEIMNEK JOGOS ÖRÖMÉLMÉNYE.
“ NEM A JELENKOR AGGASZTÓ ERKÖLCSISÉGÜ URALKODÓI, HANEM AZ ALKOTÁS NEMES KÜlDETÉSÉT JÓLISMERŐ ÉRTÉKMÉRŐ ÉS ÉRTÉKTARTÓ EMBEREK ÁLLITOTTAK LÉTEM MÉRLEGÉRE ÉS MONDTAK ÍTÉLETET EMBERI ÉS ORVOSI ÉRTÉKRENDJÉRŐL MEGFELLEBBEZHETETLEN ITÉLETET NYILVÁNITOTTAK AZ ÖSSZMAGYARSÁG ANYÁI A FÖLDKEREKSÉG MINDEN DE NEM CSAK ŐK, AMIKOR SEGITŐ KEZEM MELEGÉT ÉREZTÉK.
Annyi gondterhelt év igazságkeresése elteltével nincs szándékomban a győzelmi harsonákat megszólaltatni,vagy netán a lelketlenségek vagy méltányalanságok szinpadán a bosszuállás felelevenitett érzelmeivel tobzódni.
Személyesen számomra akit, a szülőföldi sorstalanság érzelmi világába szándékoztak üzni alattomos eszközökkel, akit vagy elhalgattak vagy elkerültek a bátoritó szavak amiket elvártam volna közösségemtől.Mert nem csak az alkotó ,gyógyitó munkám mindennapi vivódásasaival kellett megküzdenem hanem el kellet viselnem a személyemet körülvevő közöny és minősithetetlen idulatok sérelmeit is.
Nem tudok és nem akarok tullépni azokon a már csak közönynek nem tekintherő állapotokon amit ügy tünik hogy gyülöletté tupiroztak személyem körül a bálványtáncosok,miközben egy egysiku gondolkodás módot épitettek a közgondolkodás értékrendszerébe. Mert mit monhatna bárki ha az 51 ezer oldalból,a 16 kötetenyi közéleti irásomból amit az internetre bejegyeztem az egész demokratikusnak becézgetettt eszmerendszer ilyen féktelen gyülölettel tekint és az összefogás kibelezett szólamaival szórakoztatja közösségének tagjait.Sorsom az elmult 3o év alkotó munkájának az elhallgatásának nemtelen gyakorlata volt.Remélem nem tagadják meg az illetékesek hogy a velem szemben alkalmazott cenzurának mi az inditéka.Az Úr akarata előbb uóbb rendezni fogja ezt az áldatlam állapotot.Kegyelméből és saját készséges alkotó munkám eredményeképpen az összmagyarság az egész világból megtisztelő figyelmet fordit,és igényt tart gyermekgondozási irásaimra.Mindez megelégedéssel tölt el, és nem tartok igényt azokra az “ értékekre” amiket a kiagyalók képviselnek.
Köszönöm mindenkinek aki felismerte és méltányolta orvosi és emberi értékeimet és olyan közeg élményanyagába vezérelt ahol méltó tisztességgel örzik ezt mint hivatástudatom őszinte törekvéseit.
Bauer Béla
#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése