Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. november 7., péntek

HÉT MILLIÓ MEGTEKINTŐ

HÉT  MILLIÓ  MEGTEKINTŐ-189- ORSZÁGBÓL




MOTTO-
“Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.”

A sors ajándékozott meg ezzel a lehetőséggel hogy most az egész szakmai létem de főként  az utóbbi tizenkét év kemény  publicisztikai munkájával millióknak tudtam segíteni mindennapi gondjaik megoldásában olykor keserű  magukra utaltságukban. Valamint hogy az egész szakmai rend tudomására hozzam azt az értéket,amiért egy egész életet áldoztam és ami felölelte az 55 év gyógyító munkám sorsán szerzett tapasztalatomat a beteg gyermek ágya mellett ,és mindezen tényeket megfellebbezhetetlen módon tárjam a kétkedők elé is.
  A mindenkori és mindennemű  törekvésem az volt hogy hasznára legyek írásaimmal az arra igényt tartó  édesanyáknak gyermekük nevelésében,gondozásában,kollégáimnak,gyermekhálózati munkatársaimnak.
  Úgy érzem megérte,a sors megágyazta nyugalmamat-a statisztikai mutatók ilyen mérvű kivételes értékei  a nemzetközi értékrend kiválói közé sorol, emelték az országban a szakmai tisztességemet,és megerősítettek az egyetemes  gyermekgyógyászati szakirodalom érdemleges alkotóinak az adattárában.
  A munkám értékét ezután is  azok az édesanyák ítélik meg akik rá kattintnak az írásaimra amik remélem időtállóak maradnak és még hosszú ideig akár évtizedekig is értéket fognak képviselni a szakirodalomban.

KIEGÉSZITŐ STATISZTIKAI ADATOK-/blog.bauer bela.ro-
Web lap-dr.bauer bela.ro

GOOGLE REGISZTRÁCIÓS ADATOK-2014.XI.7.
7.000.000 megtekintő  189 országból
Napi növekedési  index-12.000-14.000  megtekintő naponta
A netre feltett oldalak száma -17.214 oldal
A netre feltett  dokumentumok száma-4702
Képes illusztrációs anyag-3554 foto

Szatmárnémeti  2014-November 7-én


                                      Dr Bauer Béla Ph.D.


Post Scriptum. Kedves hontársaim,barátaim !! A leírt sorokat nem egy emberi lét örömódájának szántam,inkább az alkony hattyúdalának. A végigjárt utam a segítőkészség a szeretet az alkotás mezsgyéit követte.
Köszönöm mindazoknak akik érzékelték,megértették és méltányolták ezen törekvéseimet,



#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése