Keresés: gyermekek orvosi cikkekben - Children medical articles: Search box

2014. november 13., csütörtök

HÁT ILYET !!

HÁT ILYET !!

Hovatovább mind több időt töltünk hápogással”Régen túl vagyunk a meglepetéseken,a hitetlenkedéseken az abszurditásokon. A méltánytalanságot az igazságtalanságot  már törölték a szótárból. Mi a harmadik generáció valamikor a még müködő agytekervényeinkkel talpon tartottuk  emberi értékrendünket. A jelen történelmi korban, látván és hallván a környezetünk őrültségeit csak hápogunk mint a tömött  libák mindaddig amíg egyszer aztán nem marad tátva a csőrünk.
A korhadt nyakú öregek is csak egysíkúan merednek maguk elé,mert már a fejüket sem tudják kapkodni a felhalmozott nyavalyáiktól,meg a nagy igénybevételtől.
Ma már úgy tűnik hogy az emberi agymosás legszégyenteljesebb eszközeivé váltunk. Mi a szegény szürke polgárok,csak ülünk-ülünk a képernyők előtt és elhűlve észleljük hogy mindenki hazudik mindenkinek/természetesen jó pénzért/büntetlen cenzúrával. Ezektől a hazugságoktól még a világégető diktátorok is pironkodnának Az meg már vitathatatlan hogy mindazokat a jóhiszemű de gyanútlan nézőket,mindenevő barmoknak ítélik az éppen uralkodó  hatalmak Kétes erkölcsü és hazug prédikátorok hangoskodnak a köztereken. A hangulat olyan, mintha egy elme-intézetből szelídebb fajtájú eszement csoport szabadult volna ki jótékonysági akció céljából,valamint  a többi futóbolondnak is besegíteni , azért hogy senki sem maradjon normális drága hazánkban-


#1 Dr.BauerBela

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése